Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ήταν Οκτώβριος του 2010 όταν το Mega έπαιξε για πρώτη φορά την σειρά «Το Νησί», μία σειρά, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Σε λίγο καιρό, η συνέχεια της σειράς θα έρθει μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, με τον τίτλο «Μία Νύχτα του Αυγούστου», και μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει και τα πρώτα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα (δείτε τα εδώ).

Η δημόσια τηλεόραση κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο trailer της σειράς, στο οποίο βλέπουμε την πρωταγωνίστρια από το «Νησί» την οποία ενσαρκώνει η Γιουλίκα Σκαφιδά.

«Με πολύ μεγάλη ανυπομονησία και αγωνία περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί ο ρόλος μου γιατί έχω εξελιχθεί κι εγώ σαν άνθρωπος σ’ αυτή τη δεκαετία που μας πέρασε οπότε περιμένω να δω τι παραπάνω έχει να μου πει αυτός ο ρόλος και τι παραπάνω έχω να του πω κι εγώ», είπε η ηθοποιός για τον ρόλο της.

Η σειρά αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πριν από μερικά χρόνια το Νησί.

Το trailer της σειράς «Μία Νύχτα του Αυγούστου»

Η υπόθεση του «Μία Νύχτα του Αυγούστου»

25 Αυγούστου 1957: Η αποικία λεπρών στη Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι για την περίσταση στην Πλάκα, στο χωριό ακριβώς απέναντι. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί τρώνε, χορεύουν και γιορτάζουν αυτή τη σπουδαία στιγμή απελευθέρωσης από τον φόβο και την αρρώστια.

ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ

Όλα παγώνουν, ωστόσο, όταν ακούγονται δυο πυροβολισμοί. Η Άννα πέφτει νεκρή. Και το κλείσιμο της αποικίας θα μείνει συνδεδεμένο για πάντα με την τραγωδία.

ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΙΡΑ

Το ζήτημα είναι πώς θα συνεχίσουν να ζουν αυτοί που έμειναν πίσω. Η αδελφή της η Μαρία, ο σύζυγος της Άννας ο Αντρέας, ο εραστής της ο Μανόλης… Πώς θα αντιμετωπίσουν το στίγμα και το σκάνδαλο. Πώς θα χτίσουν ένα μέλλον πάνω στα ερείπια του παρελθόντος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: «Σούσουρο» στα γυρίσματα της σειράς - Backstage φωτογραφίες

Γη της Ελιάς: Η συμμαχία που δεν περίμενε κανείς - Ενώνονται για το καλό των παιδιών τους