Από TV24 Team

Χαμός στον... Άπιστο του ΣΚΑΙ! Ο Βολκάν αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στην Ασιγιά (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος της στην σειρά) και να της δείξει ότι μόνο αυτή αγαπάει. Την ίδια στιγμή η Ντερίν, που έχει καταλάβει τα πάντα, του ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να του δώσει εύκολα διαζύγιο και τον απειλεί ότι δεν πρόκειται να ξαναδεί την κόρη του.

Είναι τα εγκαίνια στη μπουτίκ της Ντερίν και όλη η καλή κοινωνία της Ραιδεστού είναι παρούσα στους εορτασμούς. Η Ασιγιά είναι κι αυτή καλεσμένη και καταφτάνει μαζί με τον Σινάν. Ο Βολκάν μόλις τη βλέπει δεν μπορεί να συγκρατήσει τη ζήλια του και της κάνει σκηνή: «Πώς τόλμησες να τον φέρεις εδώ; Δεν ντράπηκες καθόλου;», τη ρωτάει. Σύντομα όμως ξεσπά ένα ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο, με τον Σελτζούκ στο επίκεντρο. Η Ντερίν όταν το μαθαίνει είναι συντετριμμένη και ζητά από τον Βολκάν να μείνει πλάι της: «Σε παρακαλώ σε θέλω δίπλα μου αυτή τη δύσκολη στιγμή της οικογένειάς μου», του λέει.

Την ίδια στιγμή η κυρία Γκιονούλ είναι έξαλλη με τον άντρα της γιατί φοβάται πως το νέο σκάνδαλο θα απειλήσει το μέλλον των παιδιών τους: «Δεν πρέπει να μάθει κανείς τίποτα. Ολη η πόλη θα μιλάει για μας, πώς θα ζήσουν εδώ τα παιδιά μας;», αναρωτιέται απελπισμένη. Στο μεταξύ ο κύριος Χαλούκ υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να διορθώσει την κατάσταση. Εν τω μεταξύ, ο Σελτζούκ μαθαίνει πως η μητέρα του είναι βαριά άρρωστη, γι’ αυτό αποφάσισε να τον ψάξει μετά από τόσο καιρό, ενώ ο Βολκάν συνεχίζει να κατηγορεί την Ασιγιά για τις επιλογές που κάνει στην προσωπική της ζωή.

Η Γκιονούλ σχεδιάζει την καταστροφή της Ασιγιά

Η κυρία Γκιονούλ συναντά κρυφά τον Σελτζούκ και του προσφέρει χρήματα για να εξαφανιστεί από τη ζωή της οικογένειάς της: «Μην τολμήσεις και μας ξαναπλησιάσεις», τον προειδοποιεί και τον απειλεί ανοιχτά. Ταυτόχρονα, φροντίζει να δημοσιευτούν στην τοπική εφημερίδα φωτογραφίες της Ασιγιά με τον Σινάν: «Θα την κάνω να φύγει από την πόλη, θα γίνει παντού ρεζίλι», λέει. Η Ασιγιά μόλις βλέπει τις φωτογραφίες, προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη - εξάλλου ως χωρισμένη γυναίκα έχει κάθε δικαίωμα να κυκλοφορεί με όποιον θέλει. Ομως ο Βολκάν, με πρόσχημα τα συναισθήματα του Αλί, της επιτίθεται για ακόμα μια φορά: «Τι θα πει ο Αλί; Δεν τον σκέφτηκες καθόλου;», την επιπλήττει.

Ωστόσο η Ασιγιά μαθαίνει ότι υπεύθυνη για το διασυρμό της στον Τύπο δεν είναι άλλη από την κυρία Γκιονούλ και αποφασίζει να δράσει άμεσα. Την ίδια ώρα ο Σελτζούκ υπερασπίζεται για πρώτη φορά τη μητέρα του ενάντια στις απειλές της κυρίας Γκιονούλ και ταυτόχρονα ζητά τη βοήθεια της Ασιγιά: «Θέλω να με βοηθήσεις να αποδείξω ότι είμαι γιος του κυρίου Χαλούκ», της λέει. Στο μεταξύ η Ντερίν βρίσκει όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι ο Βολκάν θέλει ακόμα την πρώην σύζυγό του.

Η σφοδρή σύγκρουση της Ντερίν με τον Βολκάν

Ολοι έχουν καταλάβει τα αισθήματα του Βολκάν και αυτός πλέον παραδέχεται ανοιχτά στην Μπαχάρ: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την Ασιγιά». Την ίδια στιγμή η Νιλ προσπαθεί να κάνει τον Σελτζούκ να συγχωρήσει τη μητέρα του και να τη βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της, ενώ η κυρία Γκιονούλ τρέμει μήπως φτάσει στα χέρια της Ντερίν το βίντεο που αποδεικνύει τις πράξεις του Βολκάν. Εν τω μεταξύ, η Ντερίν υποφέρει από τη συμπεριφορά του Βολκάν και κάνει ό,τι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή του. Ωστόσο ο Βολκάν πηγαίνει και βρίσκει την Ασιγιά, της ανοίγει την καρδιά του και παραδέχεται πως την αγαπά ακόμα: «Συγχώρεσέ με, σ’ αγαπάω, δεν σταμάτησε ποτέ να σ’ αγαπάω. Εκανα ένα μεγάλο λάθος και θα το διορθώσω, θα πάρω διαζύγιο από την Ντερίν», ισχυρίζεται. Φυσικά, η Ντερίν ανακαλύπτει συντετριμμένη πως ο σύζυγός της δεν τη θέλει πια και προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την πρώην του. Οταν ο Βολκάν γυρίζει στο σπίτι, η Ντερίν του μιλάει έξω από τα δόντια και η σύγκρουσή τους είναι τόσο σφοδρή που απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.

Άπιστος

Η Ντερίν θέλει να εκδικηθεί την Ασιγιά

Η Ντερίν και ο Βολκάν έχουν αρχίσει να μιλάνε πια ανοιχτά για διαζύγιο. Περισσότερο κι από το να ξεφορτωθεί τον διπρόσωπο σύζυγό της, όμως, η Ντερίν θέλει να πονέσει την Ασιγιά που θα της τον πάρει πίσω. Ετσι, με ένα κόλπο καταφέρνει να στρέψει την κοινή γνώμη της Ραιδεστού εναντίον της και να την κάνει να φαίνεται πως εκείνη κυνηγά τον Βολκάν και όχι το αντίθετο. Η Ασιγιά βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο ενός ντροπιαστικού σκανδάλου και νιώθει να χάνει τον έλεγχο της κατάστασης.

Ο πόλεμος της Ντερίν και του Βολκάν συνεχίζεται. Εκείνη τον απειλεί: «Το δικό μας διαζύγιο δεν πρόκειται να είναι τόσο πολιτισμένο όπως το δικό σου με την Ασιγιά. Δεν πρόκειται να σ’ αφήσω να ξαναδείς ποτέ την κόρη σου», τον απειλεί. Ο Βολκάν ξέρει πως αν αφήσει τον εαυτό του να χάσει τον έλεγχο και εμπλακεί στη μάχη με τους όρους της, αυτό μπορεί να του κοστίσει ξανά το παιδί του. Εν τω μεταξύ, όλα τα σκάνδαλα γύρω από το όνομα της Ασιγιά έχουν αντίκτυπο και στην επαγγελματική της ζωή.

Ο Βολκάν πηγαίνει στην Ασιγιά να της ζητήσει συγγνώμη, γιατί οι πράξεις της Ντερίν βλάπτουν την καριέρα της. Ξαφνικά, δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα από την Ντερίν και όταν γυρίζει σπίτι τους να μιλήσουν, δεν τη βρίσκει εκεί. Ολα δείχνουν πως η σύζυγός του έχει πέσει θύμα απαγωγής και η αστυνομία εξετάζει κάθε πιθανό στοιχείο.

Μετά τα τρομερά νέα της εξαφάνισης της Ντερίν, ολόκληρη η πόλη κινητοποιείται για να τη βρει. Η Ασιγιά, γνωρίζοντας καλά πώς νιώθει γι’ αυτή και τις επιλογές της η κοινή γνώμη, προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από ένα ακόμα σκάνδαλο, όμως δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Η αστυνομία ακόμα προσπαθεί να εξιχνιάσει την εξαφάνιση της Ντερίν, εξετάζοντας κάθε πιθανό στοιχείο και κάθε μάρτυρα που μπορεί να έχει σχέση με την υπόθεση. Οι ενδείξεις οδηγούν τις έρευνες σε απροσδόκητα μονοπάτια και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Με την Ντερίν ακόμη άφαντη, η Ασιγιά βρίσκεται σε όλο και πιο δύσκολη θέση.

Ποτέ δεν της άρεσε να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, πόσω μάλλον τώρα που αρκετοί πιστεύουν πως ίσως είχε κάποια σχέση με αυτή την τραγική υπόθεση. Ο Βολκάν θέλει απεγνωσμένα να βρει την Ντερίν και ταυτόχρονα να αποκαταστήσει το όνομα της Ασιγιά. Ετσι, αποφασίζει να ακολουθήσει τις δικές του μεθόδους. Η Ασιγιά κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει να βρεθεί η Ντερίν. Σύντομα όμως αρχίζουν να βγαίνουν στο φως διάφορα μυστικά και κρυμμένες αλήθειες για τη ζωή της Ντερίν και του Βολκάν.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του TiViSirial που κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα περίπτερα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος - αποκλειστικό: Η Ασιγιά φεύγει! Ο Βολκάν σε απελπισία την ψάχνει παντού

Άπιστος: Το δραματικό φινάλε του Βολκάν