Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (29/7) επεισόδιο της νέας καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, «Ο Άπιστος» μιας και ο Βολκάν (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος του) είναι αποφασισμένος να μην αφήσει την Ασιγιά να βρει την ευτυχία μετά τον χωρισμό τους.

Τι θα δούμε σήμερα (29/7) στον Άπιστο - Επεισόδια 29+30

Ο κύριος Χαλούκ ανατρέπει την προσπάθεια του Βολκάν να στερήσει από την Ασιγιά τη θέση της στο νοσοκομείο. Ο Βολκάν, φυσικά, ενοχλείται, τίποτα όμως δεν τον εξοργίζει περισσότερο από το να πλησιάζει την Ασιγιά οποιοσδήποτε άλλος άντρας. Με τη δικαιολογία πως ο Αλί δεν χρειάζεται άλλες αλλαγές στην καθημερινότητά του, ο Βολκάν κάνει ό,τι μπορεί για να απομακρύνει κάθε ανδρική παρουσία από τη ζωή της πρώην συζύγου του. Εν τω μεταξύ, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν περνά απαρατήρητο από την Ντερίν, η οποία έχει αρχίσει να ζηλεύει αφόρητα.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η παράλογη συμπεριφορά του Αλί φτάνει στο αποκορύφωμα και στη μέση της σχολικής ημέρας το σκάει από το σχολείο χωρίς να πει σε κανέναν πού πηγαίνει. Τόσο η Ασιγιά όσο και ο Βολκάν τρελαίνονται από ανησυχία, μέχρι που το παιδί ξαναγυρνά στο σπίτι με την επέμβαση της αστυνομίας. Ο Σελτζούκ υποχρεώνει τον Βολκάν να κατεβάσει τη “μάσκα” του και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά του συναισθήματα για την Ασιγιά. Αυτό που βλέπει ο Βολκάν όταν κοιτά μέσα στην καρδιά του, τον τρομάζει και τον καταρρακώνει.

Έτσι, ο κύριος Χαλούκ αναγκάζεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, προκειμένου να μην πληγωθεί η κόρη του. Ο Σελτζούκ συνειδητοποιεί ότι η Νιλ δεν τον αγαπά πραγματικά, και το μόνο που θέλει είναι να αποσπάσει την ομολογία του πως αυτός έκανε την επίθεση στην Ασιγιά. Έξαλλος μαζί της, την καταδιώκει παντού για να της ζητήσει εξηγήσεις. Η Ασιγιά επεμβαίνει για ακόμα μια φορά για να προστατεύσει την Νιλ, βάζοντας όμως σε κίνδυνο τον ίδιο της τον εαυτό

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος - αποκλειστικό: Η Ασιγιά φεύγει! Ο Βολκάν σε απελπισία την ψάχνει παντού

Elif - αποκλειστικό: «Τελειώσαμε» - Η Ασλί αφήνει τον Κερέμ