Από TV24 Team

Ο Αστέρης κατάφερε με το κόλπο που έστησε στον Σταύρο στον Σασμό να μάθει τα πάντα σχετικά με την οικογένεια της Αργυρώς, ακόμα και ότι ο μικρός Πετρής, είναι στην πραγματικότητα δικό του παιδί. Κάπως έτσι, η στάση του θα αλλάξει σημαντικά στη δεύτερη σεζόν.

Η Αργυρώ ανακαλύπτει την πλεκτάνη που έστησε ο πρώην της στον σύζυγό της (δείτε εδώ την αντίδρασή της) και αμέσως συνειδητοποιεί πως ο Αστέρης θα ξέρει τα πάντα για το παιδί.

Στη δεύτερη σεζόν, θα δούμε έναν πολύ διαφορετικό Αστέρη, ο οποίος δεν υποχωρεί και έχει αφήσει οριστικά πίσω του αυτή την απολογητική στάση. Άλλωστε, τόσο η Μαρίνα όσο και η γιαγιά Ειρήνη τον έχουν συγχωρέσει για τον θάνατο του Πετρή καθώς ήταν ξεκάθαρα ατύχημα, ενώ έχει χαρίσει στην Αργυρώ τη ζωή της.

Ο Αστέρης ζητάει να δει το παιδί του στον Σασμό

Η σχέση της Αργυρώς και του Σταύρου είχε ήδη αρχίσει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα πριν το χειρουργείο, ενώ όλα αλλάζουν ότι ξεσκεπάζεται η αληθινή ταυτότητα του Αστέρη. Η Αργυρώ και ο Σταύρος χωρίζουν και έτσι ο Σταματάκης βρίσκει και πάλι την ευκαιρία του για να προσεγγίσει την αγαπημένη του.

Σασμός Αργυρώ Σταύρος

Αυτή τη φορά όμως δε θα το κάνει για να την κερδίσει πίσω, αν και αυτό είναι ο απώτερος σκοπός του, αλλά για να δει τον γιό του. Πλέον γνωρίζει και επίσημα πως είναι αίμα του και έτσι θέλει να έχει επαφές μαζί του, ακόμα κι αν ο μικρός Πετρής δεν μάθει ποτέ ποιος είναι ο αληθινός του πατέρας.

Στο άκουσμα της πρότασης αυτής, η Αργυρώ τρελαίνεται και αρνείται κατηγορηματικά. Δε θέλει ο γιός της να έχει καμία σχέση με τον φονιά του αδερφού της. Εκεί ωστόσο ο Αστέρης θα βρει έναν απροσδόκητο σύμμαχο στο πρόσωπο της Μαρίνας.

Η μητέρα της Αργυρώς πιστεύει ότι ο Αστέρης, έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει τον γιό του, ενώ θα του είναι αιώνια υπόχρεη για το καλό που έκανε για την κόρη της. Η στάση της αυτή τη φέρνει σε σύγκρουση με την Αργυρώ, ενώ ο Αστέρης, συνεχίζει να μην υποχωρεί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός (5/7): «Ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή» - Ο Μανόλης λέει επιτέλους την αλήθεια για τον φόνο

Σασμός - αποκλειστικό: Καρέ καρέ ο γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού! Οι τραγικές στιγμές που ακολουθούν