Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα live του X-Factor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 3/7 (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε). Ο παίκτης που αποχώρησε δεν ήταν άλλος από τον Μίλτο Χαρόβα, ο οποίος πάνω στην ατυχία του στάθηκε πολύ τυχερός.

Συγκεκριμένα, κατά την αποχώρησή του, ο Ανδρέας Γεωργίου εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον νεαρό παίκτη και του πρότεινε μπροστά σε όλους να αναλάβει έναν ρόλο στην νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς.

H πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου στον διαγωνιζόμενο του X-Factor

«Από την πρώτη μέρα που έχω γνωρίσει εδώ αυτό το παιδί, πάντα με συγκινούσε γιατί έχω ζήσει εδώ πέρα κάποια στιγμιότυπα που θυμάμαι. Να φεύγω από τη δική μου πρόβα που έπρεπε να κάνω ένα χορευτικό πάνω στην αίθουσα και τον έβλεπα πάνω σε ένα πιάνο αργά τη νύχτα να προσπαθεί να τα καταφέρει. Είναι ένα γλυκό παιδί που είμαι σίγουρος ότι όλοι εδώ μέσα τον λατρεύουν.

Η Μαρίζα θέλει να τον υιοθετήσει, όμως Μαρίζα μου θα τον υιοθετήσω εγώ! Και τι εννοώ με αυτό… Στη Γη της Ελιάς έχουμε έναν ρόλο, είναι ήδη γραμμένος, ενός τυχοδιώκτη μουσικού του δρόμου που με ένα ποδήλατο θέλει να γυρίσει όλη την Ελλάδα μας. Αυτό θα μας δώσει και την ευκαιρία να κάνουμε γυρίσματα μαζί παντού με μια κιθάρα και ένα πιάνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου.

Απίστευτο κι όμως αληθινό - Αυτή η τραγουδίστρια μπαίνει στη Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς μπήκε πολύ δυναμικά στην καθημερινότητα χιλιάδων τηλεθεατών και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Η νέα δημιουργία του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, ήρθε στο Mega για να σπάσει ρεκόρ και φεύγει με μεγάλη ταχύτητα για τη δεύτερη σεζόν.

Η νέα σεζόν λοιπόν έρχεται με μεγάλες αλλαγές και με μία ανατροπή που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα, ο Κούλλης Νικολάου και ο Ανδρέας Γεωργίου, έκαναν πρόταση σε μια κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία είπε το ναι.

Ο λόγος για την Ελπίδα, η οποία συμφώνησε με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της σειράς της.

Γη της Ελιάς Ελπίδα

Η Ελπίδα θα υποδυθεί μία πολύ σκληρή γυναίκα, μία δεσμοφύλακα, η οποία θα βρίσκεται στις φυλακές που θα μεταφερθεί η Αθηνά για τον φόνο του Δημήτρη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φινάλε για τη Γη της Ελιάς - Η τηλεθέαση που έκανε το τελευταίο επεισόδιο

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν