Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και λίγο καιρό, ο Μελέτης θα είναι ένας από τους χαρακτήρες που θα πεθάνουν στο φινάλε των Άγριων Μελισσών (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι). Αυτό που κανείς δεν περίμενει ωστόσο είναι ότι το χωριό θα σταθεί στο πλευρό του στις τελευταίου του στιγμές.

Ένας σκοτεινός χαρακτήρας που μοίρασε πόνο από την πρώτη σεζόν, έδειξε όμως την τρυφερή πλευρά του στην αγάπη του για την Πηνελόπη, στη σχέση του με τη μητέρα του και στην φροντίδα της Κορίνας.

Η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου. Η Πηνελόπη απέναντι από τον Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον, όταν της αποκαλύπτει όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Το σοκ για την Πηνελόπη είναι μεγάλο και ο Μελέτης στην τελευταία τους συνάντηση της ζητάει να φύγει μακριά του για πάντα για να φτιάξει τη ζωή της.

Άγριες Μέλισσες Μελέτης Πηνελόπη

Το Διαφάνι στηρίζει τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες

Στη συνέχεια ο Μελέτης θα ψάξει και θα βρει τον Ακύλα τον οποίο και θα αποκεφαλίσει για να τον εκδικηθεί για τη δολοφονία του Δούκα (δείτε εδώ καρέ καρέ τη σκηνή της δολοφονίας του Σεβαστού). Μετά από αυτό ο Μελέτης συλλαμβάνεται, περνάει από δίκη για τα εγκλήματά του και καταδικάζεται σε εκτέλεση! Τα νέα προκαλούν σοκ σε όλους!

Ακόμα και οι Διαφανιώτες δεν θα ήθελαν ένα τέτοιο τέλος για τον Μελέτη, τους αρκούσε και μόνο η φυλάκιση. Έτσι αποφασίζουν να στείλουν ομαδική επιστολή υπογεγραμμένη απ’ όλους (ακόμα και από τις Σταμίραινες και τον Λάμπρο) για να ζητήσουν να του δώσουν χάρη από τη θανατική ποινή. Όμως το αίτημά τους δεν γίνεται δεκτό και ο Μελέτης τελικά πέφτει νεκρός στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Επιτέλους λύτρωση! Το τέλος της Ελένης και του Λάμπρου

Άγριες Μέλισσες - Γιώργος Σουξές: «Σκοπός του Ακύλα είναι να εκδικηθεί»