Από TV24 Team

Μπορεί όλα να δείχνουν πως η Αργυρώ και ο Αστέρης στον Σασμό δε θα είναι ποτέ ξανά μαζί, ωστόσο τα πράγματα θα αλλάξουν σημαντικά για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι από τη νέα σεζόν. Η αρχή γίνεται στο σημερινό (29/6) επεισόδιο, που ο Αστέρης αποφασίζει να δώσει το νεφρό του στην αγαπημένη του.

Η Μαρίνα έχει συμφωνήσει με τον Αστέρη να μην αποκαλύψουν στην Αργυρώ ποτέ την αλήθεια για τον δότη. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος νομίζει ότι στο πρόσωπό του έχει βρει έναν φίλο στον οποίο μπορεί να στηρίζεται και να λέει τα μυστικά του.

Σύντομα όμως θα μάθει πως ο άνθρωπος αυτός δεν είναι ο «Χρήστος» αλλά ο Αστέρης, ο μεγάλος έρωτας της συζύγου του που τόσο πολύ την πλήγωσε (δείτε εδώ την αντίδρασή του).

Σασμός επανασύνδεση Αργυρώ Αστέρης

Για τη γνωριμία του συζύγου της με τον Αστέρη σύντομα θα μάθει και η Αργυρώ η οποία θα γίνει έξαλλη και θα ξεσπάσει πάνω του.

Η επανασύνδεση Αργυρώς - Αστέρη στον Σασμό

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η δεύτερη σεζόν θα φέρει μεγάλες ανατροπές για τους πρωταγωνιστές. Συγκεκριμένα, η Αργυρώ, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της θα αρχίσει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Σταύρο. Εκείνος με τη σειρά του θα καταλάβει τι συμβαίνει και θα δει πως είναι πολύ αργά για να σώσει τον γάμο του.

Αργυρώ και Αστέρης θα έχουν την ευκαιρία να είναι και πάλι μαζί, ωστόσο σύντομα θα αντιμετωπίσουν νέες δυσκολίες στον δρόμο τους.

Το σίγουρο είναι πως η απαίτηση του κοινού να δει ξανά μαζί το πιο αγαπημένο ζευγάρι θα πραγματοποιηθεί και από εκεί και πέρα, τα πράγματα για τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες δε θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από τις Άγριες Μέλισσες στον Σασμό - Ο πρωταγωνιστής που θα φέρει τα πάνω κάτω

Ευχάριστα νέα για τη σειρά «Σασμός» - Ανακοινώθηκε πως...