Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου θα πέσει οριστικά η αυλαία για τη σειρά εποχής του ANT1 «Άγριες μέλισσες» που εδώ και τρία χρόνια έκαναν αισθητή την παρουσία τους στη μικρή οθόνη καταφέρνοντας να αλλάξουν άρδην την τηλεόραση και να την ανεβάσουν αισθητικά! Έτσι το φινάλε της αλλά και το τέλος των πρωταγωνιστών δεν θα μπορούσε παρά να ήταν μεγαλοπρεπές, όπως ακριβώς τους αρμόζει.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Το τέλος της Κορίνας και του Μπάμπη στις Άγριες Μέλισσες

Ακόμα ένα ζευγάρι που θα καταφέρει στο τέλος να ευτυχήσει είναι αυτό της Κορίνας και του Μπάμπη, που μετά το τέλος του Ακύλα (δείτε το εδώ) αλλά και την αποκάλυψη πως δεν ήταν ο πατέρας της κοπέλας, κάνουν μαζί όνειρα για το κοινό τους μέλλον που φυσικά περιλαμβάνει τη δημιουργία οικογένειας.

Άγριες Μέλισσες Κορίνα Μπάμπης

Τι θα γίνει με Κυριάκο και Ουρανία

Ακόμα ένα από τα ζευγάρια που απασχόλησαν τη σειρά στα μέσα της τρίτης σεζόν ήταν ο Κυριάκος και η Ουρανία. Κι όχι τόσο γιατί αποφάσισαν να χωρίσουν, αλλά γιατί στη δεκαετία εκείνη σ’ ένα χωριό της Λάρισας μια γυναίκα απάτησε τον άντρα της, του ζήτησε διαζύγιο για να φύγει στο εξωτερικό με τον εραστή της και μάλιστα έκανε πρόταση και στον πρώην σύζυγο να τους ακολουθήσει, ήταν κάτι τραβηγμένο σεναριακά. Ωστόσο στο τέλος Κυριάκος και Ουρανία μένουν μαζί.

Τι θα δούμε σήμερα (28/6) στις Άγριες Μέλισσες

Το γλέντι για τον γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως γίνεται σε κλίμα χαράς κι ευτυχίας. Ο Ζάχος με τον Πέτρο προσπαθούν να εμποδίσουν την απόδραση του Ακύλα, ενώ η εκατέρωθεν επίθεση καταλήγει σε μακελειό. Όλοι είναι ανάστατοι με την απόδραση, ενώ η οικογένεια του Ακύλα προσπαθεί να βρει που έχει κρύψει τα λεφτά του.

Ο Δούκας, με τη συμβολή του Ζάχου και του Πέτρου, πείθει το Διαφάνι να δεχτεί τη βοήθειά του για να προστατευτούν όλοι από ενδεχόμενη επίθεση του Ακύλα. Η Μυρσίνη θα ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν του γιου της, Σέργιου, που θα τη σοκάρει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες: Η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάστρια του έξτρα επεισοδίου

Άγριες Μέλισσες - Γιώργος Σουξές: «Σκοπός του Ακύλα είναι να εκδικηθεί»