Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου θα πέσει οριστικά η αυλαία για τη σειρά εποχής του ANT1 «Άγριες μέλισσες» που εδώ και τρία χρόνια έκαναν αισθητή την παρουσία τους στη μικρή οθόνη καταφέρνοντας να αλλάξουν άρδην την τηλεόραση και να την ανεβάσουν αισθητικά! Έτσι το φινάλε της αλλά και το τέλος των πρωταγωνιστών δεν θα μπορούσε παρά να ήταν μεγαλοπρεπές, όπως ακριβώς τους αρμόζει και το περιοδικό TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ο Ακύλας αποτελεί έναν από τους πιο σκοτεινούς χαρακτήρες της φετινής σεζόν και έτσι, το κοινό περιμένει πώς και πώς να μάθει πώς θα καταλήξει η ιστορία και αν τελικά θα λυτρωθεί η Ζωή, η γυναίκα που έχει περάσει τόσα στο πλευρό του (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος του Μελέτη).

Βαμμένο με αίμα το φινάλε του Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες

Η παράνοια του Ακύλα έχει πια ξεφύγει και ενώ εκείνος είναι καταζητούμενος, απάγει την Αιμιλία και εκβιάζει τη Ζωή για να του δώσει τα χρήματα που είχε κρυμμένα. Η Ζωή περιμένει οδηγίες από εκείνον για να του δώσει τα χρήματά του, ενώ η Κορίνα με τον Λευτέρη ζητάνε τη βοήθεια του Ντούνια για να τη σώσουν από τα χέρια του.

Ο Ντούνιας φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει από τον παρανοϊκό γαμπρό της και έτσι από σύμμαχος γίνεται εχθρός του και καταφέρνει να γλιτώσει την Αιμιλία και να πάρει όμηρο τον Ακύλα, ώστε να εκβιάσει τους άντρες του Ακύλα να αφήσουν σε ησυχία την οικογένεια Μεγαρίτη. Ομως ο τελευταίος καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά βλέπει πως είναι στριμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με τον Μελέτη, ο οποίος και θα τον σκοτώσει για να γλιτώσει τους πάντες από εκείνον.

Άγριες Μέλισσες το τέλος του Ακύλα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Ήταν γραφτό να γίνει - Το φινάλε της Ασημίνας και του Νικηφόρου

Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Επιτέλους λύτρωση! Το τέλος της Ελένης και του Λάμπρου