Από TV24 Team

Με πέντε θανάτους θα κλείσει η αυλαία για τις «Άγριες μέλισσες», άλλωστε το αποκάλυψε και ο ίδιος ο Νίκος Κουρής. Ο ένας θάνατος θα έχει σχέση με τον άλλον και έτσι οι αλυσιδωτές εξελίξεις θα επισφραγίσουν τα τρία χρόνια επιτυχίας της σειράς του ANT1 και το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ας δούμε όμως πώς θα πεθάνουν πέντε βασικοί χαρακτήρες της σειράς, αρχής γενομένης με την απόδραση του Ακύλα Μεγαρίτη.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ούτε ο θάνατος δεν χωρίζει Δούκα & Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες

Ο Ακύλας το σκάει από τη φυλακή και η είδηση αυτή προκαλεί και πάλι τον τρόμο τόσο στο χωριό όσο και στην οικογένεια Μεγαρίτη. Ο ίδιος όμως είναι αναγκασμένος να κρύβεται στα βουνά και να δρα υπογείως με τους λίγους πιστούς άντρες που του απέμειναν. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ελένη θα έχει μια συνάντηση με τον Δούκα στα χωράφια του πατέρα της και η συζήτηση μεταξύ τους θα καταλήξει και πάλι σε ένταση και καβγά. Από την ταραχή και τον εκνευρισμό, η Ελένη νιώθει έντονους πόνους και έρχεται η ώρα να γεννήσει.

Άγριες Μέλισσες θάνατος Δούκα - Μυρσίνης

Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται στην περιοχή ο καταζητούμενος Ακύλας μαζί με τους άντρες του και ο Δούκας χωρίς δεύτερη σκέψη αρπάζει την Ελένη και τη μεταφέρει σε μια αποθήκη, όπου τη βοηθάει να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Η όλη διαδικασία του τοκετού γίνεται υπό άκρα σιωπή, με την Ελένη να προσπαθεί να συγκρατήσει τις φωνές της από τον πόνο! Όμως το κλάμα του μωρού προδίδει τη θέση τους και ο Μεγαρίτης τους εντοπίζει και προσπαθεί να τους σκοτώσει.

Η Ελένη χάνει τις αισθήσεις της τόσο από την ταλαιπωρία της γέννας όσο και από τον τρόμο της μήπως πάθει κάτι το παιδί της. Ο Δούκας με αυτοθυσία παλεύει με τον αδίστακτο άντρα, μέχρι που ο Ακύλας τον πυροβολεί και τον σκοτώνει! Αν και θέλει να σκοτώσει και την Ελένη, όταν τη βλέπει με το μωρό αγκαλιά δείχνει μια στιγμή... ανθρωπιάς!

Η είδηση της δολοφονίας του Δούκα Σεβαστού πέφτει σαν βόμβα στο Διαφάνι! Η οικογένεια Σεβαστού θρηνεί τον χαμό του, παρά τα όσα είχαν γίνει και η Μυρσίνη δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της απουσίας του. Πέφτει σε κατάθλιψη και παθαίνει τρία εγκεφαλικά που την αφήνουν φυτό. Η μόνη της συντροφιά, εκτός από την Αγορίτσα που τη φροντίζει, είναι τα οράματα από το παρελθόν και έτσι μόνη της πεθαίνει στο κρεβάτι της.

Ο Ζάχος πεθαίνει σαν ήρωας

Όσο ο Ακύλας είναι καταζητούμενος, ο Ζάχος με τον Πέτρο αναλαμβάνουν να τον βρουν και να τον φέρουν ενώπιον των δολοφονικών πράξεών του και του εισαγγελέα. Ομως η μάχη που θα ακολουθήσει θα αφήσει πίσω της νεκρό τον Ζάχο που θα πέσει σαν ήρωας στο καθήκον. Ο θάνατός του θα σκορπίσει θλίψη...

Διαβάστε τη συνέχεια για το φινάλε των Άγριων Μελισσών το Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1€!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες (22/6): Η Αγορίτσα εγκαταλείπει τον Δούκα

Μαύρο Ρόδο: Με άρωμα από Άγριες Μέλισσες η νέα σειρά του Mega