Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (22/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και η Ιουλία μαθαίνει πως ο Ιάκωβος πρόκειται να αφήσει οριστικά τη Μάνη και να επιστρέψει στην Ισπανία (δείτε εδώ τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο).

Καταιγιστικές οι σημερινές (22/6) εξελίξεις στη Γη της Ελιάς - Επεισόδιο 221

Η Μαργαρίτα έχει απομακρυνθεί από τον Αλέξη με σκοπό να τον ταρακουνήσει, αλλά η ψυχολογία της είναι πολύ πεσμένη και κάνει ένα έντονο ξέσπασμα μπροστά στη Χάιδω. Ο Ανέστης εξακολουθεί να πίνει και πλέον βρίσκεται εκτός ελέγχου. Προσπαθεί να ανοίξει την εξώπορτα της Ευτυχίας με ένα κατσαβίδι κι εκείνη βγαίνει από το σπίτι για να τον αντιμετωπίσει κρατώντας μαχαίρι.

Η Αρετή ελπίζει ακόμα ότι ο Στέφανος θα αλλάξει γνώμη και δεν θα φύγει για την Ισπανία. Εκείνος, ωστόσο, της ξεκαθαρίζει ότι σε δύο μέρες αναχωρεί. Έτσι, βρισκόμενη σε απόγνωση, δέχεται μία επικίνδυνη συμβουλή από την Ασπασία. Ο Ιάκωβος ανακοινώνει στην αδελφή του ότι επιστρέφει στην Ισπανία. Η Ιουλία όμως δεν μπορεί να το δεχτεί και καταρρέει.

Η Αρετή προσπαθεί να καταστρέψει τον γάμο της Βασιλικής

Η Γη της Ελιάς έχει μπει στην τελική ευθεία για τη φετινή σεζόν και η αλήθεια είναι πως οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο. Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η σεζόν θα κλείσει με τον γάμο της Βασιλικής με τον Φίλιππο.

Μπορεί όλα να κυλούν καλά για το νεαρό ζευγάρι, ωστόσο τόσο καιρό λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή χωρίς την Αρετή, η οποία δεν πρόκειται να αφήσει την κόρη της να παντρευτεί τον παρ' ολίγον φονιά του γιού της τόσο εύκολα.

Μετά τον χωρισμό της με τον Στάθη και τον τσακωμό της με τον Στέφανο, η Αρετή έχει μείνει ολομόναχη. Μόνος σύμμαχός της είναι η Ασπασία. Η αποχώρηση του γιού της για την Ισπανία όμως είναι αυτό που της έχει στοιχίσει περισσότερο απ' όλα.

Γη της Ελιάς Αρετή

Η Αρετή είναι να πέσει να πεθάνει και ξεσπάει κατά δικαίων και αδίκων. Μαλώνει με τον Στάθη, τσακώνεται με τη Βασιλική, μέχρι και με τη Χρυσούλα τα βάζει. Βρίζοντας και κλαίγοντας ταυτόχρονα, βρίσκει παρηγοριά στην Ασπασία, αλλά ο Δημοσθένης της ξεκαθαρίζει: «Έλα, σταμάτα πια, δεν αντέχω άλλα κλάματα».

Έτσι, στρέφεται για ακόμη μία φορά στην Βασιλική και βάζει στόχο να καταστρέψει τον γάμο της. Θα τα καταφέρει άραγε;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Για σύνελθε σε παρακαλώ...» - Η Μυρτάλη μπαίνει στο στόχαστρο των Βρεττάκων

Αγγελική Κιντώνη - αποκλειστικό: «Ο Πότης θα γοητευτεί από τον χαρακτήρα της Αλκμήνης»