Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Γη της Ελιάς έχει μπει στην τελική ευθεία για τη φετινή σεζόν και η αλήθεια είναι πως οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα 21/6). Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η σεζόν θα κλείσει με τον γάμο της Βασιλικής με τον Φίλιππο.

Μπορεί όλα να κυλούν καλά για το νεαρό ζευγάρι, ωστόσο τόσο καιρό λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή χωρίς την Αρετή, η οποία δεν πρόκειται να αφήσει την κόρη της να παντρευτεί τον παρ' ολίγον φονιά του γιού της τόσο εύκολα.

Το σχέδιο της Αρετής στη Γη της Ελιάς

Μετά τον χωρισμό της με τον Στάθη και τον τσακωμό της με τον Στέφανο, η Αρετή έχει μείνει ολομόναχη. Μόνος σύμμαχός της είναι η Ασπασία. Η αποχώρηση του γιού της για την Ισπανία όμως είναι αυτό που της έχει στοιχίσει περισσότερο απ' όλα.

Γη της Ελιάς Αρετή

Η Αρετή είναι να πέσει να πεθάνει και ξεσπάει κατά δικαίων και αδίκων. Μαλώνει με τον Στάθη, τσακώνεται με τη Βασιλική, μέχρι και με τη Χρυσούλα τα βάζει. Βρίζοντας και κλαίγοντας ταυτόχρονα, βρίσκει παρηγοριά στην Ασπασία, αλλά ο Δημοσθένης της ξεκαθαρίζει: «Έλα, σταμάτα πια, δεν αντέχω άλλα κλάματα».

Έτσι, στρέφεται για ακόμη μία φορά στην Βασιλική και βάζει στόχο να καταστρέψει τον γάμο της. Θα τα καταφέρει άραγε;

Υποχείριο του Δημοσθένη ο Στάθης

Η εμφάνιση του Δημοσθένη στη Γη της Ελιάς έχει αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα. Ήδη βλέπουμε έναν σκοτεινό άνθρωπο, ο οποίος έρχεται στη Μάνη με πολύ σκοτεινούς σκοπούς. Φέρεται άσχημα στη σύζυγό του και κινεί τα νήματα στο κύκλωμα.

Όπως έχει ήδη ξεκαθαρίσει έχει σκοπό να κατέβει για Δήμαρχος απέναντι στον Ισίδωρο ενώ έχει ζητήσει ήδη από τον Στάθη να τον στηρίξει στον αγώνα του αυτό.

Γη της Ελιάς Δημοσθένης Στάθης

Ο Στάθης στηρίζει τον ξάδερφό του και μάλιστα, εν καιρώ ο Δημοσθένης για να τον «βοηθήσει» οικονομικά θα του προτείνει να αναλάβει ένα κομμάτι από τα κτήματά του. Ο Στάθης που έχει μεγάλη οικονομική ανάγκη δέχεται αμέσως.

Σύντομα ωστόσο ο Δημοσθένης θα ξεκινήσει να του ζητάει όλο και μεγαλύτερα οικονομικά αναταλλάγματα, φτάνοντας σιγά σιγά τον Στάθη στο έλεός του. Κάπως έτσι, ο Καπερνάρος θα αναγκαστεί να υπακούει στις εντολές του Δημοσθένη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Για σύνελθε σε παρακαλώ...» - Η Μυρτάλη μπαίνει στο στόχαστρο των Βρεττάκων

Αγγελική Κιντώνη - αποκλειστικό: «Ο Πότης θα γοητευτεί από τον χαρακτήρα της Αλκμήνης»