Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ένα πολύ δυσάρεστο νέο πρόκειται να ανακοινωθεί στο σημερινό (6/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Άσε μας ρε Μαμά μας και η Τζοβάνα θα πληροφορηθεί για τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα (δείτε εδώ πότε ρίχνει αυλαία η σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα (6/6) στο Άσε μας ρε Μαμά - Επεισόδιο 114

Ενώ η Ρωξάνη κι ο Δημήτρης ζουν τον έρωτά τους, ο Θωμάς είναι εκτός εαυτού. Τα βάζει με όλους και με όλα με αποκορύφωμα τον Δημήτρη, τον οποίο δε θέλει ως επιβλέποντα του έργου. Όταν τελικά η Ρωξάνη τον πείθει να τον δεχτεί, αυτός γυρνάει το παιχνίδι παίζοντας τους και τους δύο χωρίς δεύτερη σκέψη. Ταυτόχρονα η Όλγα αντιστέκεται ακόμα στον Σωτήρη, ενώ η Τζοβάνα μαθαίνει για το θάνατο του πατέρα της.

O Θωμάς γυρίζει στην οικοδομή

Ενώ η Ρωξάνη μαθαίνει τα νέα για τον θάνατο του πατέρα της Τζοβάνας, η Γεσθημανή έχει όλο και πιο βάσιμες υποψίες ότι ο γιος της «βλέπει» ξανά την ακατονόμαστη. Την ίδια στιγμή, ο Μπάμπης προσπαθώντας να σώσει το μαγαζί του απ’ τον Θωμά, που κοντεύει να το κάνει λαμπόγυαλο, έχει μια εξαιρετική ιδέα για να ξεσπάσει ο θείος του τα νεύρα του… Εν τω μεταξύ, η Τζοβάνα και οι λοιποί Ταβουλαραίοι αναχωρούν για την τελετή… Κι ενώ το βράδυ μετά την τελετή η Ρωξάνη περιμένει τον Δημήτρη με το πρόσχημα των συλλυπητηρίων για να ηρεμήσει στην αγκαλιά του, από την βίλα δυστυχώς θα παρελάσουν για να συλλυπηθούν όχι μόνο ο Δημήτρης αλλά - προς μεγάλη έκπληξη της Ρωξάνης – και η Γεσθημανή, η Έλλη, ο Θωμάς, η Αλίκη και η Δανάη!

Ο Θωμάς αποφασίζει να γυρίσει στην εργατιά και να δουλέψει στην οικοδομή. Η Αλίκη ταράζεται με την ιδέα και προσπαθεί μάταια να τον μεταπείσει. Η Έλλη βρίσκει τον Μπάμπη και του λέει πως τον βλέπει μόνο φιλικά κάνοντάς τον κομμάτια. Και όσο ο Δημήτρης και η Ρωξάνη συνεχίζουν να κρύβουν τη σχέση τους και παλεύουν να μην τους υποψιαστεί κανένας, η Τζοβάνα ψάχνει να βρει πού θα ρίξει τις στάχτες από την τεφροδόχο του πατέρα της. Τελικά, οι δυο τους φεύγουν για το Πόρτο Τσίγκρι, όπου τους περιμένει η μία αναπάντεχη συνάντηση μετά την άλλη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια: Δεμένος χειροπόδαρα ο Στέφανος - Τραγικές ώρες για την οικογένεια Ανδρεάδη

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας αντιδρά - Διώχνει τον Ακύλα από το σπίτι του