Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV24, στη Γη της Ελιάς, η Αθηνά με τον Ιάκωβο, πάντα κρυφά απ’ όλους, συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους, γεμάτοι ωστόσο φόβο για να μην τους ανακαλύψουν. Περισσότερο δε η Αθηνά, η οποία εκτός των άλλων έχει να αντιμετωπίσει και τον άγριο εκβιασμό του Δημήτρη. Τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι δεν θα πάνε καλά όπως ήθελαν και μια ανατροπή στη ζωή του Ιάκωβου θα τον φέρει σε μεγάλο αδιέξοδο...

Η κατάσταση ωστόσο κάποια στιγμή ξεφεύγει και ο Ιάκωβος αισθάνεται πολύ άσχημα κυρίως απέναντι στην Αθηνά, που κατά κάποιο τρόπο την παρέσυρε σ’ αυτή τη σχέση. Δεν είναι αυτό όμως που θα απομακρύνει τον Ιάκωβο από την Αθηνά, αφού τα αισθήματά του είναι τόσο δυνατά που δεν θα υπολόγιζε τίποτα.

Γη της Ελιάς Αθηνά Ιάκωβος χωρισμός

Ο Ιάκωβος φεύγει και η Αθηνά είναι καταρρακωμένη στη Γη της Ελιάς

Κάτι άλλο πιο σοβαρό τον αναγκάζει να φύγει και να εγκαταλείψει την Αθηνά. Οπως θα δούμε αργότερα, ο Ιάκωβος πρέπει πάση θυσία να φύγει από τη Μάνη και την Ελλάδα και να πάει πίσω στην Ισπανία. Αυτό το γεγονός θα τσακίσει την Αθηνά, που γι’ αρκετό καιρό θα αισθάνεται προδομένη, μέχρι τη στιγμή όμως που ο Ιάκωβος θα της αποκαλύψει την αλήθεια της φυγής του.

Η Αθηνά δεν θα μπορέσει εύκολα να ξεπεράσει αυτόν τον χωρισμό και θα κλειστεί τελείως στον εαυτό της. Αυτή η κατάσταση μάλιστα θα λυγίσει την Αναστασία, η οποία θα έρθει και πάλι κοντά με την... κυρά της!

Τι θα δούμε σήμερα (30/5) στη Γη της Ελιάς

Ο Ισίδωρος, βαθιά συγκινημένος, συναντά για πρώτη φορά τη μικρή Αγγελική, πάντα με την παρουσία της Φανής, και διαπιστώνει ότι η εγγονή του είναι ένα παιδί έξυπνο, κοινωνικό και ευαίσθητο. Το ίδιο βράδυ, κάνει το τραπέζι στη Φανή και μαθαίνει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή και τον χαρακτήρα του παιδιού.

Στο μεταξύ, η Αντιγόνη ανησυχεί για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η συνάντηση και προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τη Μαρία. Ο Αλέξης γίνεται όλο και πιο επιθετικός απέναντι στην Μαργαρίτα. Από την πλευρά της, η Μαργαρίτα αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της, όταν έξω από την πόρτα της βρίσκει παρατημένο ένα σακβουαγιάζ. Το περιεχόμενό του, της κόβει την ανάσα και τη βάζει σε μεγάλο δίλημμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Χαρές και θλίψη στο τελευταίο επεισόδιο

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Οριστικό παρελθόν ο Στέφανος! Ο νέος έρωτας της Μυρτάλης