Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί η νέα επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς να ξεκίνησε με κεντρικό θέμα τον έρωτα του Στέφανου με την Μυρτάλη, ωστόσο όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, το ζευγάρι αυτό αποτελεί πλέον οριστικό παρελθόν και τουλάχιστον φέτος δεν πρόκειται να τους δούμε ποτέ ξανά μαζί.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε ότι ο Στέφανος τα ξαναβρήκε με την Ελένη και μάλιστα οι δυο τους σκέφτονται να φύγουν μαζί στην Ισπανία. Μάλιστα σύντομα θα αποφασίσει να τα ξαναβρεί τόσο με τον πατέρα όσο και με την Βασιλική, αφήνοντας την Αρετή να «βράζει» στο ζουμί της, με μόνο στήριγμα την Ασπασία (δείτε εδώ ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί).

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Tivi Σίριαλ και της Μαρίας Μεταξητινού, μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της θα κάνει και η Μυρτάλη, η οποία θα ερωτευτεί ξανά. Τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά με τον Νικήτα, ωστόσο τώραθα καταφέρει να βρει έναν άνθρωπο που θα την συμπληρώνει.

Ποιος κλέβει την καρδιά της Μυρτάλης στη Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη όσο πάει και γίνεται ένας θηλυκός Ιπποκράτης. Θα τη δούμε να γίνεται όλο πιο σκληρή στη δουλειά αλλά και στις κοινωνικές της σχέσεις όλοι θα καταλάβουν ότι έχει πλέον αλλάξει. Στα ερωτικά της ήδη έχουμε διακρίνει ένα μικρό ενδιαφέρον για τον Χρήστο, τον ανιψιό του Λυκούργου. Σιγά-σιγά αυτοί οι δύο θα έρθουν πιο κοντά και ένας νέος έρωτας θα προκύψει για τη Μυρτάλη.

Γη της Ελιάς Χρήστος

Δύο θάνατοι στο τέλος της σεζόν

Οπως ήδη έχετε μάθει και μάλιστα διά στόματος Αντρέα Γεωργίου, δύο δολοφονίες θα αναστατώσουν τη Μάνη. Ο ένας από αυτούς είναι του Δημήτρη. Οπως έχουμε δει, ο Δημήτρης έχει ξεφύγει πλέον και έχει μπει στο μάτι του Κωνσταντίνου, λόγω της δράσης που έχει αναπτύξει πίσω από την πλάτη του. Την ίδια στιγμή, σε τεντωμένο σχοινί κινείται και η σχέση του με την Αθηνά, καθώς τη φτάνει στα όριά της με τους νέους σκληρούς εκβιασμούς.

Η Αθηνά βρίσκεται σε πραγματικό αδιέξοδο και για μια ακόμα φορά ο φύλακας άγγελός της, ο Ιάκωβος, αναλαμβάνει να «καθαρίσει» την υπόθεση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης θα βρεθεί νεκρός (δείτε εδώ τι θα συμβεί). Η δεύτερη δολοφονία είναι αυτή του Ανέστη. Ο Ανέστης από την πρώτη μέρα που βγαίνει από τη φυλακή δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους γύρω του και κυρίως στη Μαρίνα και την Ευτυχία. Παράλληλα όμως αρχίζει την παραβατική ζωή με το εμπόριο ναρκωτικών. Ο Ανέστης θα έχει κακό τέλος, καθώς είναι αρκετοί αυτοί που θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση.

Γη της Ελιάς Ανέστης Δημήτρης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Η Ευτυχία χάνει το μωρό εξαιτίας του Ανέστη

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Θανάσιμος κίνδυνος για Μαργαρίτα και Αλέξη