Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στις Άγριες Μέισσες, την προσωπική τους ευτυχία πιο πάνω από την περιουσία αποφασίζουν να βάλουν ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμοι να τα τινάξουν όλα στον αέρα, με τους γονείς τους και τον αδίστακτο Ακύλα να βρίσκονται σε απόγνωση! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Οταν ο Δούκας παραχώρησε την περιουσία του στους γιους του, ένα από τα μαθήματα που ήθελε να τους δώσει ήταν ότι ποτέ δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι μια τέτοια περιουσία! Και αυτό ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή το έχουν καταλάβει από την πρώτη στιγμή. Ομως, δεν τα παρατάνε εύκολα και παλεύουν ακόμα να σώσουν ό,τι σώζεται με τον δικό τους τρόπο, που τις περισσότερες φορές βγάζει εκτός εαυτού τους γονείς τους αλλά και τον Ακύλα (δείτε εδώ την συνέντευξη που μας έδωσε αποκλειστικά ο «Παναγιώτης» από τις Άγριες Μέλισσες).

Η απρόσμενη κίνηση του Νικηφόρου και του Κωνσταντή

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής με τη βοήθεια της Ρένας καταφέρνουν με οικονομικό αντάλλαγμα να πείσουν τον Ξανθό ν’ απομακρύνει τον Ακύλα από το έργο του αεροδρομίου. Ομως, ο Δούκας με τη Μυρσίνη και τον Μελέτη ανακαλύπτουν ανήσυχοι το σχέδιο των αγοριών και προσπαθούν να τους αποτρέψουν: «Εχετε τρελαθεί, μωρέ; Τι πάτε να κάνετε; Θα φάτε το κεφάλι σας», λέει ο πατέρας τους και ο Μελέτης συμφωνεί: «Εχει δίκιο ο Δούκας.

Ο Ξανθός είναι χειρότερος από τον Ακύλα, μην ανοίγετε δουλειές μαζί του». Από την άλλη βέβαια, ο Ξανθός έχει αρχίσει το ξήλωμα του Ακύλα από το έργο του αεροδρομίου, ενώ ο Δούκας ανησυχεί για την εμπλοκή των γιων του με τον Μαρίνο και ψάχνει στοιχεία για τον μυστηριώδη άντρα της ΚΥΠ.

Άγριες Μέλισσες Ακύλας

Στο χωριό επικρατεί αναστάτωση μετά την απόρριψη των ενστάσεων και τα αδέλφια Σεβαστού προσπαθούν να βρουν τρόπο να πιέσουν τον Ξανθό. Ο πατέρας τους, όμως, επιμένει να προσπαθεί, μάταια, να τους αποτρέψει. Ο Ξανθός λαμβάνει μια πληροφορία πως κάποιος προσέγγισε τον αδελφό του και έχει βάλει λυτούς και δεμένους να τους βρει.

Σύντομα όμως ανακαλύπτει πως ο Νικηφόρος ήταν εκείνος που πλησίασε τον Θόδωρο και αποφασίζει να διακόψει τη συνεργασία του με τα αδέλφια Σεβαστού. «Δεν καταλαβαίνω, τι άλλαξε ξαφνικά», αναρωτιέται ο Νικηφόρος και ο Μαρίνος τους ξεκαθαρίζει: «Δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν! Ξέρω καλά πως πλευρίσατε τον αδελφό μου, αλλά όπως βλέπετε έχω μάτια και αυτιά παντού! Τελειώνει εδώ η συνεργασία μας και για το δικό σας το καλό, μείνετε μακριά από τον αδελφό μου και ξεχάστε όσα σας είπε». Απειλές εκτοξεύονται εκατέρωθεν και το σχέδιο των αγοριών ναυαγεί οριστικά, ενώ ο Ξανθός συνεργάζεται ξανά με τον Ακύλα.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής παίρνουν μια παράτολμη απόφαση για το μέλλον και την περιουσία τους: Να αποχωρήσουν από το σχέδιο του αεροδρομίου. Ακύλας, Δούκας και Μυρσίνη βρίσκονται σε απόγνωση! Ο μεν πρώτος γιατί δεν υπάρχουν από αλλού χρήματα για να γίνει το «όνειρό» του πραγματικότητα και το ζεύγος Σεβαστού γιατί θα χάσει τα πάντα!

«Είναι μεγάλο ρίσκο αυτό που πάτε να κάνετε! Θα τα χάσετε όλα και θα μείνετε στον άσο», τους συμβουλεύει ο Φραγκούδης, όμως εκείνοι εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το έργο: «Δεν έχουν σημασία όλα αυτά! Χωράφια είναι που τα ξαναφτιάχνουμε, αλλά οι ζωές των ανθρώπων εδώ δεν ξαναφτιάχνονται».

Παράλληλα, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Μοσχοβάκη που έρχεται να ξεδιαλύνει το χάος, απειλώντας τους ανοιχτά! Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος δεν δέχονται τον εκβιασμό του και εμμένουν στην απόφασή τους, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους. Η Μυρσίνη αποκαλύπτει στον Δούκα ότι πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Κωνσταντή βρίσκόταν ο Μεγαρίτης και εκείνος ετοιμάζει ένα παράτολμο σχέδιο.