Μη χάσετε το νέο τεύχος TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί την Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα! Μετά από μια παύση λίγων ημερών λόγω της Μ. Εβδομάδας, οι «Άγριες Μέλισσες» από τη Δευτέρα του Πάσχα επιστρέφουν δριμύτερες με νέα συγκλονιστικά επεισόδια, τα οποία εξασφάλισε αποκλειστικά το TiVi Σίριαλ και σας τα παρουσιάζει.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ραντεβού για Θέμη και Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη δέχεται να κρύψει τον Βαρουξή στο σπίτι της, αλλά η Ασφάλεια τον αναζητά κατευθείαν εκεί, ενώ ο Λάμπρος με τον Ζάχο δέχονται μια απρόσμενη επίθεση που θα τους οδηγήσει κατευθείαν στον Θόδωρο Ξανθό. Εχοντας πια την περιουσία στα χέρια τους, ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή κάνουν τις δικές τους κινήσεις για το πρότζεκτ του αεροδρομίου, αλλά το θέμα της συνεργασίας με τον Μελέτη απασχολεί τον Νικηφόρο. Ομως ο Κωνσταντής τον υποστηρίζει:

«Νικηφόρε, ο Μελέτης μπορεί να είναι χίλια δυο, αλλά στο θέμα της δουλειάς δεν τον πιάνει κανείς! Θα μας βοηθήσει και θα το παλέψει, είμαι σίγουρος γι’ αυτό», του λέει. Την ίδια στιγμή ο Θέμης αποκαλύπτει στον Δούκα το ραντεβού του με τη Μυρσίνη. Ο Θόδωρος Ξανθός βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιό του για να πάρει την έκθεση από τον αδελφό του, ενώ η Δρόσω ζητάει να μάθει από τον Νικηφόρο τις προθέσεις του για την Ασημίνα: «Δεν μπορείς να το παίζεις διπλό ταμπλό και με την αδελφή μου και με τη Ρένα! Πάρε μια απόφαση και ξεκαθάρισε τη θέση σου και στις δύο», ενώ τραγικές στιγμές πρόκειται να βιώσει και η Δρόσω.

Μυρσίνη Άγριες Μέλισσες

Στα άκρα Λάμπρος και Ζάχος

Κι ενώ ο Ντούνιας έχει συλλάβει τον Βαρουξή, ο Πέτρος καταφέρνει να πείσει τον αστυνόμο ν’ αφήσει ελεύθερο τον συναγωνιστή του, μ’ έναν ριψοκίνδυνο τρόπο που θα προκαλέσει νέες αναταράξεις. Η συζήτηση του Λάμπρου με τον Ζάχο, σε σχέση με το παρελθόν τους, θα τους οδηγήσει στα άκρα. Μια συνάντηση του Μελέτη και του Μπάμπη θα πάρει περίεργη τροπή, όταν ο πρώτος επιτεθεί στον δεύτερο:

«Τι έγινε Βαμβακά; Εβαλες στο μάτι τη γυναίκα μου! Τολμάς να ρίξεις το βλέμμα σου πάνω της; Μη σε ξαναδώ κοντά της γιατί θα το μετανιώσεις πικρά». Ο Ακύλας έχει μια σημαντική πληροφορία που θα τον κάνει και πάλι υπολογίσιμο παίκτη. Το σχέδιο του Θεόδωρου πετυχαίνει και καταφέρνει να πάρει στα χέρια του τον φάκελο με την έκθεση του Ξανθού. Η τύχη όμως δεν θα τον ευνοήσει για πολύ και ξαφνικά όλοι θα βρεθούν σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο.

Νικηφόρος και Ρένα χωρίζουν

Ο Λάμπρος με τον Ζάχο παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και απευθύνονται στον Κουρτέση για την έκθεση του Ξανθού. Η Δρόσω προσποιείται πως δεν την πείραξε το συμβάν με τον Δάκη και προτείνει στην Ουρανία ν’ αγοράσει την μπουτίκ: «Το λατρεύω αυτό το μέρος, γι’ αυτό και σου προτείνω τώρα που θα φύγεις να το αγοράσω». Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος ανακοινώνει στη Ρένα την απόφασή του να χωρίσουν. Ο Θέμης ξεκαθαρίζει τη θέση του στη Μυρσίνη, ενώ ο Μελέτης φεύγει από τους Αβαντες. Ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και διώχνει τον Βαρουξή εκτός Ελλάδας, ενώ σκέφτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος. Ο Βαρουξής όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Νικηφόρος Ρένα Άγριες Μέλισσες