Μη χάσετε στο TV24 που κυκλοφορεί κάθε Παρασευή σε όλα τα περίπτερα! Στις Άγριες Μέλισσες, το ένοχο παρελθόν της Δρόσως στην Τρούμπα επιστρέφει και φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή της και κυρίως καταστρέφει τα όνειρα που είχε για την υποκριτική. Κι αυτό γιατί ο Δάκης βρήκε το «πάτημα» να την εκδικηθεί και την κάνει ρεζίλι σε όλο το Διαφάνι. Το TV24 έχει το ρεπορτάζ.

Ο Δάκης εντελώς τυχαία μαθαίνει για το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα στην Τρούμπα και δεν μπορεί να το πιστέψει. Θέλει ο ίδιος να ψάξει και να μάθει αν αυτό ισχύει και η αγωνία του για το τι θα ανακαλύψει του προκαλεί ανησυχία καθώς μια τέτοια αποκάλυψη θα έβαζε την ταινία του σε περιπέτεια.

Την ίδια στιγμή στο Διαφάνι όλοι ετοιμάζονται για το μεγάλο γύρισμα και ο Δάκης προσπαθεί να ψαρέψει τον Νώντα για το παρελθόν του και εκείνος του αναφέρει πως απλά δούλευε στον... Περαία, όπως αποκαλεί τον Πειραιά στη σειρά. Σύντομα ο παραγωγός παίρνει τις πολυπόθητες πληροφορίες που έψαχνε και δυστυχώς οι φόβοι του βγήκαν αληθινοί (δείτε εδώ ποια κάνει απόπειρα αυτοκτονίας).

Το μεγάλο χτύπημα για τη Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες

Ομως παράλληλα ετοιμάζει και το μεγάλο χτύπημα στη Δρόσω προκειμένου να την «εκδικηθεί» τόσο για το δημοσίευμα που είχε στήσει με τη δήθεν σχέση τους, όσο και για την απεργία που είχε κάνει με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο στούντιο και έτσι την κάνει ρεζίλι μπροστά σε όλο το Διαφάνι μιλώντας για το παρελθόν της στην Τρούμπα. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά το ένοχο μυστικό της γίνεται πρωτοσέλιδο και το όνειρο της Δρόσως για καριέρα στην υποκριτική θα γίνει εφιάλτης.

Ξέρει πια πως από εδώ και στο εξής δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να κάνει κάποια προσπάθεια καθώς οι άνθρωποι του χώρου θα γνωρίζουν τι ήταν κάποτε... Η Δρόσω προσποιείται πως δεν την πείραξε το συμβάν με τον Δάκη και προτείνει στην Ουρανία ν’ αγοράσει την μπουτίκ, ενώ ο Κωνσταντής στέκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει σε ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει στη ζωή της!

Άγριες Μέλισσες Δρόσω

Νικηφόρος & Ρένα χωρίζουν

Μετά τον θάνατο του Μόρτζου, ο Νικηφόρος στέκεται στο πλευρό της Ρένας και την παρηγορεί για την απώλεια που βιώνει, αλλά παράλληλα σκέφτεται το πόσο εγκλωβισμένος είναι ανάμεσα στις δύο γυναίκες με αποτέλεσμα να πληγώνει και εκείνη και την Ασημίνα που αγαπάει αληθινά.

Ο Νικηφόρος νιώθει ενοχές απέναντί τους, την ίδια ώρα που η Σταμίρη αποκαλύπτει στις αδελφές της πως πέρασε μια βραδιά πάθους με τον πρώην άντρα της. Η Δρόσω ξέρει πως η αδελφή της είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Νικηφόρο και έτσι τον βρίσκει και του ζητάει να μάθει τις προθέσεις του για την Ασημίνα, επισημαίνοντάς του πως δεν μπορεί να το παίζει διπλό ταμπλό. Η απόφαση βασανίζει τον Νικηφόρο, αλλά τελικά ανακοινώνει στη Ρένα τη διάλυση του αρραβώνας τους.

Ο Ακύλας σχεδιάζει τη δολοφονία του Ζάχου

Η Ασφάλεια αναζητά τον Βαρουξή στο σπίτι της Ελένης, ενώ ο Λάμπρος με τον Ζάχο δέχονται μια απρόσμενη επίθεση που θα τους οδηγήσει κατευθείαν στον Θόδωρο Ξανθό, ο οποίος βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιό του για να πάρει την έκθεση από τον αδελφό του. Και μπορεί το σχέδιο να πέτυχε και να έχει στα χέρια του τον πολυπόθητο φάκελο, αλλά η τύχη δεν θα τον ευνοήσει για πολύ και ξαφνικά εκείνος μαζί με τον Λάμπρο και τον Ζάχο θα βρεθούν σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο.

Οι δύο άντρες μετά από αυτό επιστρέφουν στο Διαφάνι άπραγοι και με τον φόβο πως ο Ξανθός τους ανακάλυψε. Ενας καβγάς ανάμεσα στον Ξανθό και τον Ντούνια στρέφει τον πρώτο να συνεργαστεί ξανά με τον Ακύλα, ο οποίος του υπόσχεται πως θα του φέρει νεκρό τον Ζάχο, αρκεί να γίνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι. Την ίδια ώρα, ο Λάμπρος με τον Ζάχο παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και απευθύνονται στον Κουρτέση για την έκθεση του Ξανθού