Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (11/4) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Άσε μας ρε Μαμά, μιας και η Έλλη θα απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τον Δημήτρη στην αναζήτησή της για τους γονείς της, ενώ φαίνεται πως η σειρά έχει ήδη πάρει το εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Τι θα δούμε σήμερα (11/4) στο Άσε μας ρε Μαμά

Επεισόδιο 91

Η Γεσθημανή ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Στέφαν, κάνοντας βόλτες σ' όλη την πόλη. Ενώ η Έλλη νιώθει όλο και πιο μόνη στην αναζήτηση που έχει ξεκινήσει και απομακρύνεται κι απ' το Δημήτρη. Η αποκάλυψη της σχέσης του Άρη με τη Δανάη έχει φέρει τα πάνω κάτω.

Οι δύο οικογένειες παλεύουν να τους κρατήσουν μακριά με νύχια και με δόντια, φτάνοντας σε ακραίες συμπεριφορές και πράξεις. Τα παιδιά όμως θα καταφέρουν να επικοινωνήσουν και να δράσουν με τρόπο που κανείς δε θα περίμενε.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια (12-13/4)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92

Η εξαφάνιση του Άρη και της Δανάης προκαλεί πανικό και στο Ταβουλαρέικο και στο Παπαπετρέικο. Η Αλίκη, σίγουρη ότι η Ρωξάνη κρύβεται πίσω απ’ όλα, παίρνει άρον-άρον τον Θωμά και πάνε στην βίλα, όπου ήδη όλοι ανάστατοι προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν… Κι ενώ τα παιδιά προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα σε ένα μικρό ξενοδοχείο όπου έχουν βρει καταφύγιο, η αγάπη τους θα αναγκάσει την Αλίκη και την Ρωξάνη να κάνουν πραγματικότητα τον χειρότερο εφιάλτη τους: να συνεργαστούν!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 93

Κι ενώ η οικογένεια Υφαντή γνωρίζει όλο και καλύτερα τον Στέφαν, οι Ταβουλαρέοι κι οι Παπαπέτρου είναι σε αναμμένα κάρβουνα με τη φυγή της Δανάης και του Άρη. Όταν βγαίνει η ανακοίνωση εξαφάνισης, τα παιδιά αποφασίζουν να επιστρέψουν, έχοντας οργανώσει νέο σχέδιο. Απεργία πείνας και αποχή από το σχολείο, μέχρι να τα βρουν οι δύο οικογένειες. Θα υποκύψουν στον εκβιασμό τους οι γονείς τους; Θα τα βρουν; Ή μήπως θα οργανώσουν κι αυτοί με τη σειρά τους το δικό τους σχέδιο;