Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (7/4) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός καθώς η Αργυρώ, η Άσπα και η Μαρίνα επιστρέφουν στην Κρήτη και μάλιστα, με μία έκπληξη (δείτε εδώ ποια άλλα σίριαλ πήραν πράσινο φως για την επόμενη σεζόν μαζί με τον Σασμό).

Τι θα δούμε σήμερα (7/4) στον Σασμό

Επεισόδιο 122

Ενάμισης χρόνος περνάει… Πόσα έχουν μείνει ίδια και πόσα έχουν αλλάξει; Η δίκη του Αστέρη κρέμεται σαν σκιά πάνω από το χωριό.

Αργυρώ, Άσπα και Μαρίνα επιστρέφουν για να παραστούν στο δικαστήριο. Η ζωή στη φυλακή κυλάει στους γνωστούς ρυθμούς, αλλά η αναμονή για τη δίκη, καθώς και το παρελθόν του Καραπάνου, φέρνουν αναστάτωση.

Ο Αστέρης δε δείχνει την παραμικρή επιθυμία να προστατεύσει τον εαυτό του. Η Στέλλα κάνει μία τελευταία απελπισμένη προσπάθεια για να βρει στοιχεία να τον υπερασπιστεί.

Θα τα καταφέρει ή θα πραγματοποιηθεί ο μεγαλύτερος φόβος των Σταματάκηδων και ο Αστέρης θα γίνει ισοβίτης;

Όλη η αλήθεια - Πεθαίνει η Καλλιόπη;

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον χαρακτήρα της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμό, να δίνει τέλος στη ζωή της (δείτε εδώ αναλυτικά τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ).

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ ακόμα δεν έχει γραφτεί ποιο θα είναι το τέλος της Καλλιόπης.

«Θα γίνουν δυστυχώς πολλοί φόνοι στην σειρά. Και εγώ ρωτάω θα σκοτώσω πολλούς; Θα πρέπει να βγαίνω έξω μεταμφιεσμένη; Ευτυχώς όμως δεν με πολύ αναγνωρίζουν στο δρόμο. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Καλλιόπη να βάζει τέλος στην ζωή της. Συζητιούνται όλα αυτά ακόμη», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη.