Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (6/4) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και ο Άγγελος χωρίς να διστάσει καθόλου θα αποκαλύψει μπροστά σε όλο το χωριό την αληθινή του ταυτότητα (δείτε εδώ ποια σίριαλ πήραν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν μαζί με τον Σασμό).

Τι θα δούμε σήμερα (6/4) στον Σασμό

Επεισόδιο 121

Η σύλληψη του Αμερικάνου κάνει το Μαθιό και τη Βασιλική να πούνε αλήθειες που πληγώνουν και οδηγεί το Νικηφόρο σε μια αποκάλυψη που κινδυνεύει να ανατρέψει ό,τι πίστευε ως τώρα.

Ένα αναπάντεχο μήνυμα αναστατώνει τον Καραπάνο που για πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει τα πόδια του να κόβονται. Θα κοπούν και οι ελπίδες του ή θα συναντήσει το γιο που περίμενε τόσο καιρό; Ο Άγγελος από την άλλη ανακοινώνει σε όλο το χωριό την πραγματική καταγωγή του.

Ο πόλεμος με τους Σταματάκηδες μόλις αρχίζει. Η Αργυρώ προχωρά σε μια εξομολόγηση στον Σταύρο, που του φανερώνει ότι το παρελθόν της Αργυρώς κρύβει περισσότερα από όσα νόμιζε. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά από σήμερα ο Σασμός δε θά ‘ναι ποτέ ξανά ο ίδιος.

«Θα γίνουν φόνοι! Δυστυχώς...»

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μετέφερε κάποιες από τις εξελίξεις του Σασμού, ενώ διέψευσε και ορισμένες φήμες για τον ρόλο της Καλλιόπης.

«Είμαι μάνα και Κρητικιά! Δεν είμαι Καλλιόπη, είμαι ένα σκαλάκι κάτω από την Καλλιόπη. Είναι μεγάλη χαρά ο γάμος του γιου μου. Το πιο μεγάλο γεγονός είναι το παιδί μας που ήρθε ένας ήλιος στη ζωή μας, η Γεωργία μας, που είναι μια υπέροχη γυναίκα και όλο αυτό θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια είπε: «Πολλοί φόνοι θα γίνουν στον Σασμό, δυστυχώς. Κι εγώ ρωτάω “θα σκοτώσω πολλούς; Θα πρέπει να βγαίνω έξω μεταμφιεσμένη;”. Ευτυχώς δεν με αναγνωρίζουν στο δρόμο, με κοιτάνε και λένε “μπα, δεν είναι αυτή”».