Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης (5/4) ο Δημήτρης Γεωργαλάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι σε λίγο καιρό πρόκειται να τον δούμε και πάλι να συμμετέχει στα επεισόδια του Σασμού.

Εδώ και λίγο καιρό βέβαια έχει γίνει γνωστό πως στη σειρά πρόκειται να επιστρέψει μέσω flashbacks και ο Κώστας Νικούλι ως «Πετρής».

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς για την επιστροφή του στον «Σασμό»

Ο τηλεοπτικός «Κώστας», ο οποίος είναι παντρεμένος με την τηλεοπτική «Άσπα» και της ασκεί βία, θα επιστέψει και θα κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του στα νέα επεισόδια της πετυχημένης σειράς.

«Αύριο είναι το πρώτο μου γύρισμα. Ο πρώτος άνθρωπος που θέλει να δει είναι η Άσπα. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να είναι με την Άσπα ο Κώστας, γιατί νομίζω ότι δεν είναι το σωστό μήνυμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο ηθοποιός είχε εξομολογηθεί για το πόσο του ήταν να υποδυθεί έναν τόσο κακοποιητικό ρόλο, που μάλιστα του θύμιζε τον πατέρα του. (Δείτε εδώ τι είχε πει).

Τι θα δούμε σήμερα (5/4) στον Σασμό

Επεισόδιο 120

Ο Σταύρος ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ. Τα πράγματα, όμως, δεν θα έρθουν όπως τα περιμένει. Η κόντρα του Άγγελου με την Καλλιόπη για τα περιουσιακά οδηγείται στα άκρα, και η Στέλλα καλείται να λάβει μια επώδυνη απόφαση.

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να μάθει την αιτία της δολοφονίας του πατέρα του, παρ’ ότι ο Αντώνης είναι πεπεισμένος ότι η ομολογία του Αμερικάνου είναι ψεύτικη. Η Θοδώρα ζητά και επίσημα από τον Γιώργη να χωρίσουν.

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός εξερευνά το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή, συνάπτοντας μία ανίερη συμμαχία. Τα όσα θα ανακαλύψει, ωστόσο, θα κάνουν τη Βασιλική να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, και να επανεξετάσει τα όσα γνώριζε για τη μέχρι τώρα ζωή της…