Μία από τις απώλειες που στοίχισε πολύ στο φανατικό κοινό του Σασμού, ήταν αυτή του Πετρή. Όπως όμως ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (17/3) ο Κώστας Νικούλι στην εκπομπή Happy Day, πολύ σύντομα πρόκειται να δούμε τον νεαρό Βρουλάκη να επιστρέφει μέσα από αναμνήσεις.

Και ο ίδιος βέβαια, μετά την προβολή του τελευταίου του επεισοδίου στον Σασμό, είχε αποκαλύψει πως στεναχωρήθηκε που πέθανε ο Πετρής (δείτε εδώ τις δηλώσεις που είχε κάνει τότε).

Η ανακοίνωση του Κώστα Νικούλι για τον Σασμό

«Ο Σασμός μάς έχει μάθει στον κόσμο του φλασμπακ. Δηλαδή βλέπουμε πολλά φλασμπακ και πολλούς ήρωες να επανέρχονται. Πιστεύω ότι και γω δεν θα γλιτώσω από αυτή την γραφή. Εννοώ πως από ότι ξέρω υπάρχουν κάποια φλασμπακ. Ακόμα δεν έχω ακριβώς γνώση του πως και αν θα πάρω δικαίωση ή με ποιον τρόπο. Αυτό δεν το ξέρω. Σίγουρα όμως μια μικρή επιστροφή του Πετρή θα την έχουμε» ανέφερε ο Κώστας Νικούλι.

Το συγκινητικό μήνυμα που έλαβε μετά τον θάνατο του Πετρή στον Σασμό

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη παραχώρησε πρόσφατα ο Κώστας Νικούλι.

Θυμάσαι κάποιο περιστατικό, ίσως μία αντίδραση των θαυμαστών σου, που να σε συγκίνησε ή να σε ξάφνιασε;

Ναι, αλλά δεν έγινε κάπου έξω στο δρόμο. Ένας μπαμπάς μου έστειλε μήνυμα στο Instagram και μου έγραψε: «Σε παρακαλώ, κάνε ένα βίντεο και στείλτο μου, γιατί ο γιος μου είναι μικρός, σε είδε να πεθαίνεις και στεναχωρήθηκε. Κάνε ένα βίντεο για να δει ότι είσαι καλά!». Ξαφνιάστηκα πολύ, δεν το περίμενα. Άλλοι μου στέλνουν εκνευρισμένοι: «Γιατί σε σκότωσαν;». Τέτοια πράγματα… Πολλή χαρά είχα για όλο αυτό, αλλά κάποια πράγματα έπρεπε να τελειώσουν.

Το τέλος σου στον Σασμό ήταν προσυμφωνημένο ή έφυγες επειδή έκλεισες κάποια άλλη δουλειά;

Όχι, όχι, καμία σχέση. Ήταν η εξέλιξη του ρόλου τέτοια. Εξ’ αρχής είχαμε συμφωνήσει για 80 επεισόδια. Τελικά η παραγωγή το τράβηξε δέκα επεισόδια ακόμη και στα 90 πέθανα. Δεν γινόταν μάλλον ο Πετρής να πάει παρακάτω στην ιστορία. Το ήξερα από πριν, δηλαδή.

Ο Πετρής, τι ήταν για σένα; Καταρχάς, έχεις κοινά στοιχεία με αυτό το ρόλο;

Ο Πετρής ήταν μία επαφή με τις ρίζες και την παράδοση για μένα. Ήρθα κοντά, λόγω του Σασμού, με την συμφιλίωση. Με το να συγχωρείς, μέσα σου, όποιον πιστεύεις ότι σε πίκρανε και σε πλήγωσε. Είμαι κι εγώ λίγο οξύθυμος, όπως κι ο Πετρής, και κάποιες φορές δρω εν βρασμώ. Διάβαζα το κείμενο κι έλεγα μέσα μου «ε ναι, μα κι εγώ αυτό θα έκανα!». Το ίδιο μου συνέβη και στην σκηνή του φόνου. Ο διάλογος που κάναμε με τον Αστέρη ήταν τέτοιος που έλεγα «ο Πετρής θα βγάλει όπλο!». Κι έβγαλε όπλο και την συνέχεια την είδατε…