Μπορεί οι εξελίξεις στον Σασμό να είναι καταιγιστικές ωστόσο την ίδια στιγμή, κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει και στο σημερινό (15/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, καθώς η Ρένα, μετά τη σύγκρουση του Κωνσταντή με τον Λάκη θα βρει την ευκαιρία να στριμώξει τη Δρόσω.

Τι θα δούμε σήμερα (15/3) στις Άγριες Μέλισσες - Επεισόδιο 82

Μετά την επεισοδιακή συνέντευξη ο Κωνσταντής ζηλεύει ακόμη περισσότερο και συγκρούεται με τον Δάκη, ενώ η Ρένα βρίσκει ευκαιρία να στριμώξει τη Δρόσω.

Ο Κυριάκος απαγορεύει στην Ουρανία να πάρει το παιδί του στην Αμερική. Ο Θανασάκης πέφτει στην παγίδα που τους έχουν στήσει στο νεκροταφείο κι ο Ακύλας με τον Μελέτη φοβούνται πως θα μιλήσει. Ο Τόλλιας και η Παγώνα καταρρακώνονται, ενώ ο Ντούνιας καλείται να τα κουκουλώσει, αλλά ο εισαγγελέας Κουρτέσης είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω.

Ο Δούκας πρέπει να αντιμετωπίσει τον κοινωνικό περίγυρο της Αντιγόνης, ενώ η Μυρσίνη έχει δεύτερες σκέψεις για την καμπάνια του τσιγάρου της. Ο Νικηφόρος αποφεύγει τη Ρένα και η Πηνελόπη διστάζει να προχωρήσει το σχέδιό της με τον Μελέτη, επηρεασμένη από τα λόγια του. Ο Αναστάσης και ο Ζήσης κάνουν μια αναπάντεχη πρόταση στους Σεβαστούς και στριμώχνουν τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Τα παιδιά πιέζονται από την Ασημίνα, τη Βιολέτα και την Ουρανία να ομολογήσουν αν έκλεψαν τα λεφτά του Ακύλα.

Ο Νικηφόρος αφήνει τη Ρένα για την Ασημίνα!

Όπως αναφέρει το νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24 για τις Άγριες Μέλισσες! Μετά το σημερινό 3/3 επεισόδιο θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις! Τι κι αν πάλεψαν για επτά χρόνια να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό ποια είναι η πραγματική μητέρα του Σέργιου, η Ρένα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο και αποκάλυψε στον μικρό την αλήθεια! Τα όσα θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής θα είναι συγκλονιστικά για όλους και φυσικά το μεγάλο δράμα μόλις αρχίζει...

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Από τη στιγμή που η Μυρσίνη, εξαιτίας του μίσους της για τις Σταμίραινες, αποκαλύπτει στη Ρένα, την οποία συμπαθεί, όλη την αλήθεια για το ποια είναι η αληθινή μητέρα του Σέργιου, η αρχή του τέλους έχει ήδη ξεκινήσει. Η Ασημίνα με τη Δρόσω είναι έξαλλες με αυτή την εξέλιξη, ενώ και ο Νικηφόρος από την πλευρά του έχει εκφράσει τις ανησυχίες του, αλλά έχει εμπιστοσύνη στην αρραβωνιαστικιά του ότι δεν θα πει τίποτα. Μάλιστα και η ίδια η Ρένα είχε πει στη Δρόσω, όταν εκείνη της είπε πως δεν θέλει ποτέ ο μικρός να μάθει την αλήθεια:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να πω ποτέ σ’ ένα παιδί ότι η θεία του είναι η μητέρα του». Ολα αυτά, όμως, θα αλλάξουν όταν ο Νικηφόρος θα την αφήσει για να γυρίσει πίσω στην πρώην γυναίκα του! Η ζήλια, η απογοήτευση και το αίσθημα της εκδίκησης θα την κυριεύσουν και τότε θα φροντίσει να τους εκδικηθεί μέσω του Σέργιου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Η Δρόσω εξαρχής είχε εκφράσει την ανησυχία της για τη Ρένα και δεν έχει κρύψει την αντιπάθειά της προς το πρόσωπό της, από τη στιγμή μάλιστα που εκείνη είναι πάντα ειρωνική απέναντι στις δύο αδελφές. Από την άλλη, η Ασημίνα προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, ενώ ο Νικηφόρος θέλοντας να προστατεύσει τη νέα του αγαπημένη και τη σχέση τους, έρχεται πολλές φορές σε ρήξη με την Ασημίνα λόγω του μικρού. Κάποια στιγμή, ύστερα από έναν καβγά της Δρόσως και του Κωνσταντή, η Ρένα βρίσκει την ευκαιρία και στριμώχνει τη Δρόσω για το θέμα του παιδιού. «Τα έχουμε συζητήσει αυτά, δεν σε αφορά το θέμα του Σέργιου! Σαν πολύ δεν ασχολείσαι; Φτάνει! Δεν σου πέφτει λόγος», της ξεκόβει η Σταμίρη και η Ρένα της απαντάει: «Αναρωτιέμαι, εσύ πώς αντέχεις να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει με άλλη γυναίκα, ενώ σύντομα θα έχει και εμένα μητριά;».

Η Δρόσω λέει στην Ασημίνα για τον καβγά της με τη Ρένα και εκείνη το συζητάει ξανά με τον Νικηφόρο, ο οποίος έχει αρχίσει να ενοχλείται με την «εμμονή» που αποκτά τη αρραβωνιαστικιά του στο θέμα αυτό. Ετσι αρχίζει να την αποφεύγει, με τη δικαιολογία πως έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ιδιαίτερα μάλιστα από τη στιγμή που αποφάσισε να συνεργαστεί ξανά με τον Δούκα για να ανατρέψουν τον Ακύλα. Παράλληλα εκείνος έρχεται ξανά πιο κοντά με την Ασημίνα, κάτι που η Ρένα το αντιλαμβάνεται και φοβάται πως θα τον χάσει τελικά από τη ζωή της. Ολη αυτή η κατάσταση της προκαλεί εκνευρισμό και σε συνδυασμό μάλιστα ότι ο μικρός είναι ψυχρός απέναντί της, νιώθει ότι απειλείται. Και δεν αργεί να έρθει η ώρα που οι φόβοι της Δρόσως βγαίνουν αληθινοί, όταν ο Σέργιος έχει μια άσχημη αντίδραση απέναντι στη Ρένα και της λέει:

«Δεν είσαι η μαμά μου! Μαμά μου είναι μόνο η Ασημίνα». Εκείνη τότε πάνω στα νεύρα της του απαντάει: «Ούτε η Ασημίνα είναι η μαμά σου! Η θεία σου η Δρόσω είναι μαμά σου». Ο μικρός σοκάρεται, ενώ η Ρένα μετανιωμένη, καταλαβαίνει τη ζημιά που έκανε. Ο Σέργιος κλείνεται στο δωμάτιό του και αρνείται να μιλήσει στον οποιοδήποτε! Ο κόσμος όλος γκρεμίζεται για εκείνον. Ο Νικηφόρος είναι έξω φρενών με την αρραβωνιαστικιά του: «Τι πήγες κι έκανες, Ρένα; Δεν είχες κανένα δικαίωμα να πληγώσεις τον γιο μου! Τελειώσαμε! Δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ».

Η Ασημίνα είναι σε κατάθλιψη μετά από όλα αυτά, ενώ και η Δρόσω γίνεται στόχος του μικρού που προσπαθεί να του μιλήσει και να τον κάνει καλά, όταν της λέει: «Δεν είσαι μαμά μου! Δεν σε θέλω». Κανείς δεν μπορεί να τον κάνει καλά και τα βάζει με όλους και με όλα επειδή του έκρυψαν μια τέτοια αλήθεια! Ο ασκός του Αιόλου μόλις άνοιξε και όλες οι ισορροπίες από εδώ και στο εξής θα ανατραπούν!