Η Βασιλίνα συγκαλεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να δείξει ότι η νέα κατάσταση στη Sofo ήρθε για να ανατρέψει ό,τι ήξεραν μέχρι τώρα.

O Αχιλλέας προσπαθεί να ξεσκεπάσει τον Θάνο ενώ η Σύλβια κάνει ό,τι μπορεί γαι να παραπλανήσει τον Δαμιανό σχετικά με τη «Σοφούλα».

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια:

Διαβάστε τι θα γίνει παρακάτω...

Ο Λεωνίδας ανακαλύπτει την αλήθεια για το τζακ ποτ του Λουκά, ενώ η συνάντηση της Ρενάτας με τον Αχιλλέα δεν φέρνει και τα καλύτερα αποτελέσματα. Ο Λουκάς προσπαθεί να αποτρέψει τη Μίκα από την είσπραξη του ποσού και η Βασιλίνα λέει στη Μένη ότι αποφάσισε να ανταλλάξει τη Sofo με ένα παιδί από τον Αχιλλέα. Ο Δαμιανός με τον Αχιλλέα έρχονται σε κόντρα, ενώ η Σύλβια προσπαθεί να βρει τον τρόπο για να αποφύγει το μένος του προέδρου. Το δείπνο που έχει ετοιμάσει η Μίκα για τον Βλάση δεν εξελίσσεται καλά. Ο Θάνος ετοιμάζει στη Ρενάτα μια έκπληξη.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Μίκα προς Βλάση: "Είσαι ψεύτης δεν σε θέλω!" Ανατροπή στα επόμενα επεισόδια!

Ο Δαμιανός στήνει παγίδα στη Σύλβια:

Η Μίκα θυμώνει με τον Βλάση που την κορόιδεψε για μία ακόμη φορά και ο Βλάσης στενοχωριέται πολύ. Ο Λεωνίδας αποφασίζει να γυρίσει στη Μένη κι αυτή του υπόσχεται ότι από δω και πέρα θα του λέει μόνο την αλήθεια. Ο Λουκάς στρώνει τραπέζι στην Αιμιλία και τη βοηθάει με το θέμα των κλοπών των φορτηγών. Η Σύλβια προσπαθεί να παραπλανήσει τον Δαμιανό σχετικά με τη «Σοφούλα».

Ο Δαμιανός όμως, της στήνει μια παγίδα που μάλλον θα μετανιώσει που την έστησε… Η Ρενάτα είναι έτοιμη να παραδοθεί στον έρωτα του Θάνου, ενώ ο Αχιλλέας τη σκέφτεται συνέχεια και θέλει πολύ να τη συναντήσει.

Η ανακάλυψη του Αχιλλέα:

O Αχιλλέας προσπαθεί να ξεσκεπάσει τον Θάνο και καταφεύγει σε δραστικά μέσα, ερχόμενος μπροστά σε μια δυνατή ανακάλυψη. Ο Βλάσης με τον Λουκά συνεχίζουν την απάτη με το λαχείο, αλλά ο Λουκάς νιώθει πολύ άβολα απέναντι στην Αιμιλία και δυσκολεύεται πολύ να την αντικρίζει λέγοντάς της ψέματα. Σύλβια και Μάκης δυσκολεύονται εξίσου απέναντι στον Δαμιανό που θέλει να έρθει σε επαφή με τη νεοσύστατη «Σοφούλα». Παράλληλα, η Βασιλίνα συγκαλεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να δείξει ότι η νέα κατάσταση στη Sofo ήρθε για να ανατρέψει ό,τι ήξεραν μέχρι τώρα.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Η νέα γυναίκα στη ζωή του Τόνυ φέρνει ανατροπές!

Η Βασιλίνα φτάνει στα άκρα:

Οσο η Βάνα προσπαθεί να πάρει από τον Τάκη τις μετοχές, ο Ζούβας παρακολουθεί και είναι σ’ ετοιμότητα. Ο Λεωνίδας είναι έτοιμος να προδώσει το κόλπο του Βλάση και του Λουκά στη Μίκα, η οποία έχει καταλάβει ότι κάτι της κρύβουν. Η Βασιλίνα διώχνει από την εταιρεία τη Μένη, ενώ η Μένη με τη σειρά της ζητάει τη συνεργασία του Αχιλλέα για να βγουν κερδισμένοι και οι δύο.

Υπάρχουν εντάσεις στο Δ.Σ. της εταιρείας, με τη Βασιλίνα να φέρνει τη κατάσταση στα άκρα και να κάνει έξαλλο τον Αχιλλέα.

Ο Θάνος συνεχίζει το παιχνίδι που παίζει στη Ρενάτα. Ο Λουκάς προτείνει στον Βλάση κάτι που ίσως αλλάξει τα πράγματα μεταξύ αυτού και της Μίκας…