Ο Τόνυ καταφέρνει να πείσει την Τατιάνα ότι η εγκυμοσύνη της Αννας ήταν κόλπο της μητέρας του και τα ξαναβρίσκουν, ακυρώνοντας προς το παρόν τα σχέδια της Μαργκώ, η οποία ωστόσο κλείνει συμφωνία με τον «Στρατηγό» για επέκταση της συνεργασίας τους στη μεταφορά όπλων κι αυτή τη φορά το «παιχνίδι» δείχνει να γίνεται ακόμα πιο σκληρό.

Διαβάστε αποκλειστικά εδώ στο TV 24 τις ανατρεπτικές εξελίξεις στην συνέχεια του Τατουάζ!

Από τον Αποστόλη Πετρόπουλο:

Στο μεταξύ, η Τατιάνα ανακαλύπτει ένα ψέμα που της έχει πει ο Τόνυ και εξαγριώνεται μαζί του. Ο Τόνυ όμως για μια ακόμη φορά καταφέρνει να της κρύψει την αλήθεια και να την πείσει πως αργότερα θα μεταβιβάσει το σπίτι στο όνομά του.

Την ίδια στιγμή, η έρευνα της απαγωγής του Τόνι τους οδηγεί στο δολοφόνο της Εμιλυ, ωστόσο ο «Στρατηγός» καλύπτει τα νώτα του σχετικά με την απόπειρα απαγωγής του Τόνι.

Και μέσα σε όλα, έρχεται μια φίλη του Τόνυ από τα παλιά, η Ηρώ Ηλιάδη, μια πολύ όμορφη κοπέλα που ο Τόνυ είχε μαζί της σχέσεις πριν από αρκετά χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Η Άννα κατηγορεί τον Αλέξανδρο! "Έβαλες να με σκοτώσουν!"

Η Ηρώ, την οποία υποδύεται η Νίκη Λάμη, επανέρχεται στη ζωή του και φέρνει ανακατατάξεις. Ο Τόνυ συναντά την Ηρώ στην παμπ του Ιωσήφ και εκπλήσσεται που τη βλέπει.

Εκεί η κοπέλα δεν βρίσκεται απλά για να πιει το πότο της και να φύγει. Θα είναι αυτή που θα αγοράσει το μαγαζί του Ιωσήφ, καθώς μετά το διαζύγιο με τη Νικόλ δεν θα μπορέσει να είναι πια ο ιδιοκτήτης.

Η Ηρώ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του Τόνυ, θα μπει φυσικά ανάμεσα στο ζευγάρι και όχι μόνο, αφού η παρουσία της θα είναι ό,τι καλύτερο για τα σχέδια της Μαργκώ.