Στα Μετέωρα, μια δύσκολη βραδιά έρχεται για τον Στέφανο καθώς μικρή Αλκυόνη τη νύχτα ξυπνάει με τρομερούς πόνους και ο Στέφανος τρελαμένος την πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα στη νύχτα, γεμάτος αγωνία για το παιδί!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια: Διαβάστε πρώτοι όλη τη συγκλονιστική συνέχεια...

Διαβάστε ακόμα: Ο Αχιλλέας μετά το γάμο συνειδητοποιεί ότι τα έχει χάσει όλα! Τι θα δούμε στη συνέχεια του "Έλα στη θέση μου;"

Η Αννα βρίσκεται ακόμα σε σοκ από τη δολοφονία της Εμιλυ και δεν ξέρει τι μπορεί να υποθέσει για το ποιος και γιατί να τη δολοφονήσει. Αυτό που θέλει πλέον η κοπέλα είναι να φύγει για ν’ αλλάξει παραστάσεις, να ηρεμήσει λίγο από αυτό το δράμα που ζει.

Ο Παύλος που μαθαίνει τη συζήτηση του Ορφέα με τη Μάρθα, έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση μαζί του, ενώ η Μάρθα τελικά πείθεται να τον ακούσει: «Ορίστε, πες μας τι θέλεις να πεις. Αν και νομίζω ότι κι αυτή τη φορά ψέματα θα πεις, μιας και όπως φαίνεται τα έχεις πολύ εύκολα», του λέει αλλά κάθεται να τον ακούσει.

Η Αννα δεν μπορεί να μείνει πλέον ούτε ένα λεπτό και ζητάει από τη Νικόλ να πάνε μαζί στα Μετέωρα. Φυσικά η Νικόλ, λόγω Στέφανου, δέχεται με χαρά και οι δύο φίλες φεύγουν για τα Μετέωρα.

Εκεί όμως μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Αννα, καθώς βλέπει τον Αλέξανδρο με τη Μαρίνα.

Διαβάστε ακόμα: Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου μετά το Τατουάζ!

Παράλληλα, η Νικόλ βρίσκει τον Στέφανο να αγωνιά για την υγεία της Αλκυόνης που μοιάζει να βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Παύλος, χωρίς να καταφέρει να την πείσει, απολογείται στη Μάρθα και εκείνη επιμένει στο διαζύγιο: «Ωραία η ιστορία σου, Παύλο μου, αλλά δεν έχει δράκο. Για πόσο χαζή με περνάς που πρέπει να πιστέψω όλα αυτά τα παραμύθια;

Δεν υπάρχει λόγος, ας προχωρήσουμε στο διαζύγιο όμορφα και ωραία για να τελειώνουμε», του λέει και ο Παύλος είναι έτοιμος να σκάσει από τη στενοχώρια του.