Ο Αχιλλέας φτάνει στην εκκλησία χτυπημένος και ξεκινάει το μυστήριο όταν έρχεται και η Ρενάτα. Ο Βλάσης και η Μίκα προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση, ενώ ο Λεωνίδας έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τη Μένη.

Το ΤV24 σας αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη συνέχεια...

Η δεξίωση ακυρώνεται και επιστρέφουν όλοι στα σπίτια τους ή… σχεδόν όλοι! Οι «Συβαζού» παίρνουν απάντηση για την προσφορά με τους σωλήνες και αποκαλύπτεται το σκοτεινό παιχνίδι της Σύλβιας.

Διαβάστε ακόμα: Ελα στη θέση μου: Αποκλειστικό! Ποιο είναι το σκοτεινό σχέδιο του Θάνου για τη Ρενάτα;

Ο Λουκάς μοιράζεται με την Αιμιλία τον πόνο του για τις απόψεις της Μίκας περί γάμου και η Ρενάτα γράφει την παραίτησή της από τη Sofo. Θα καταφέρει η Βασιλίνα να πείσει τον Αχιλλέα για την αθωότητά της; Ποιο είναι τελικά το πραγματικό πρόσωπο του Θάνου;

Η Βασιλίνα ζει την απόλυτη δυστυχία

Ο Δαμιανός δέχεται ένα αποκαλυπτικό μήνυμα στο κινητό του για τις μετοχές και τον ζώνουν τα φίδια. Ο Αχιλλέας φτάνει στη Μένη τη στιγμή που εκείνη είναι με τον Θάνο, ενώ το τρίο Βάνα-Ζούβας-Σύλβια κάνει πρόβες για την κλοπή ενός ακόμα φορτηγού, μόνο που άλλον οδηγό περιμένουν και άλλον θα συναντήσουν... Ο Λεωνίδας έχει ανεβάσει πίεση με όλα αυτά που συμβαίνουν και ο Θοδωρής ανησυχεί, ενώ η Αιμιλία στενοχωριέται για τον Αχιλλέα.

Η Βασιλίνα ζει την απόλυτη δυστυχία, ενώ ο Θάνος παίζει τον «κύριο τέλειο» με μεγάλη επιτυχία. Η Μίκα προβάρει κι αυτή το λόγο της για τον Αμερικανό επενδυτή που θα έρθει να του κάνει ξενάγηση. Ο Βλάσης όμως έχει άλλα σχέδια…

Η εταιρεία περνά στα χέρια της Βασιλίνας

Η Ρενάτα καταθέτει την παραίτησή της και αποχαιρετά για πάντα τον Αχιλλέα και τη Sofo, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη δυσάρεστη έκπληξη που επιφυλάσσει η μοίρα για εκείνον.

Διαβάστε ακόμα: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από το Νότη Σφακιανάκη! «Παραποίησαν δηλώσεις μου!» (Βίντεο)

Η Βασιλίνα του ανακοινώνει ότι η εταιρεία περνά στα δικά της χέρια και ο Αχιλλέας συνειδητοποιεί ότι έπαιξε και τα έχασε όλα.

Στο μεταξύ, ο Βλάσης σαμποτάρει τις επαφές της Μίκας με τον Αμερικανό επενδυτή και παραλαμβάνει το ζεστό χρήμα της Μένης για να μπει ο ίδιος στο παιχνίδι. Παράλληλα, ο Ζαχαρίας καταλαβαίνει ότι η Σύλβια, ο Μάκης και η Βάνα κρύβονται πίσω από τις κλοπές των φορτηγών. Δεν μένει τίποτα άλλο στην παράνομη τριάδα παρά… να κάνει τον Ζαχαρία αιχμάλωτό της!