Ο Αλέξανδρος, πληγωμένος βρίσκει νέα κοπέλα, τη Μαρίνα!

Διαβάστε πρώτοι τις συγκλονιστικές εξελίξεις, εδώ στο TV24!

Ο Τόνυ με την Τατιάνα στο πλευρό του αρχίζει να κάνει κάποιες κινήσεις, αποφασισμένος να κυνηγήσει όσους ευθύνονται για το θάνατο του πατέρα του.

Την ίδια στιγμή, η Βέρα παρασύρεται όλο και περισσότερο από τη γοητεία του Νικόλα, αν και κάνει προσπάθειες να κρατήσει κάποια απόσταση. Φαίνεται όμως ότι δεν τα καταφέρνει.

Ο Αλέξανδρος το έχει «ξαναδεί το έργο» και γι’ αυτό το λόγο δεν είναι πλέον διατεθειμένος να παρακαλέσει την Αννα.

Ετσι χωρίς να ξέρει το παραμικρό για τους εκβιασμούς που έχει δεχθεί η κοπέλα και που κρύβονται πίσω από την απόφασή της να χωρίσουν, ο Αλέξανδρος δέχεται την απόφασή της και σφίγγει τα δόντια του, αποφασισμένος αυτή τη φορά να τη διαγράψει από τη ζωή του οριστικά.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Η Άννα περνάει την πιο δύσκολη φάση της ζωής της! "Θυσιάζομαι για τη ζωή του Άλεξ!"

Η Αννα, από την άλλη, υποφέρει χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι, ενώ ο Αλέξανδρος προσπαθεί να κρύψει τη στενοχώρια του και να λέει μέσα του ότι «Δεν αξίζει φίλε, κοίτα μπροστά, ξέχασέ την». Ετσι ο Αλέξανδρος αποφασίζει να μπει στη διαδικασία να ξεπεράσει την Αννα κάνοντας νέες παρέες, διασκεδάζοντας στα μπαρ και γενικότερα αλλάζοντας παραστάσεις και γνωρίζοντας νέους ανθρώπους.

Σε μια τέτοια παρέα γνωρίζει μια όμορφη κοπέλα η οποία είναι έξω καρδιά και ο Αλέξανδρος δίπλα της βρίσκει ξανά το γέλιο του. Η Μαρίνα αρχίζει να αισθάνεται πράγματα για τον Αλέξανδρο, αλλά και ο Αλέξανδρος στο πρόσωπο της Μαρίνα αρχίζει να ξεπερνάει την Αννα.

Η Αννα στο Λονδίνο υποφέρει από το χωρισμό της και από το γεγονός ότι δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν εκεί και κλαίει ασταμάτητα. Στα Μετέωρα δεν περνάει στιγμή που να μην τσακώνεται η Ολγα με τον Σάκη, ειδικά τώρα που ο τελευταίος βρίσκεται σε δεινή θέση.

Διαβάστε ακόμα: Ελα στη θέση μου: Δαμιανός και Λατάνια γίνονται ζευγάρι και καταστρώνουν υποχθόνια σχέδια! Μεγάλες ανατροπές στη συνέχεια.

Η σχέση του ζευγαριού πάει από το κακό στο χειρότερο και όλα δείχνουν ότι φτάνουν στο τέλος. Ο Ορφέας με την Ελένη είναι στο σπίτι και μιλάνε προσπαθώντας να βάλουν τη ζωή τους σε μια τάξη, όμως μια ξαφνική λιποθυμία της Ελένης αναστατώνει τον Ορφέα: «Ελένη μου, Ελένη μου, τι έπαθες; Μίλα μου», της λέει και δεν ξέρει τι να κάνει. Ωστόσο μετά από λίγα λεπτά κι αφού την ξαπλώνει και της τρίβει τα χέρια, η κοπέλα συνέρχεται και τα ρίχνει όλα στην κούραση.