Το ΤV24 σας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha που καθήλωσε το κοινό!

Από τη Μαρία Μεταξητινού:

Η Αννα είναι απελπισμένη, καθώς αυτή τη φορά τα πράγματα είναι δύσκολα και ο φόβος μεγάλος. Η ζωή του Αλέξανδρου αλλά και της μικρής Λήδας είναι πάνω απ’ όλα και η κοπέλα χωρίς καμία εξήγηση απομακρύνεται από τον αγαπημένο της.

Ο Τόνυ προσπαθεί να βγάλει άκρη τόσο για το θάνατο του πατέρα του όσο και για τον εκβιασμό που δέχεται, ενώ η Αμαλία από το σοκ συνεχίζει να παρουσιάζει μερική απώλεια μνήμης.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η Μελέκ χειρουργείται και το χρωστάει στον Μελίχ! Μη χάσετε σήμερα Παρασκευή 30/3:

Ο Αλέξανδρος δεν έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει τη στάση της Αννας. Εκεί που περίμενε πλέον να έχουν ξεπεραστεί όλα τα εμπόδια και είναι μαζί, η ζωή του γύρισε ανάποδα. Ετσι, ανυποψίαστος για τους εκβιασμούς που κρύβονται πίσω από την απόφαση της Αννας να χωρίσουν, ο Αλέξανδρος σφίγγει τα δόντια και παίρνει κι αυτός τη μεγαλύτερη απόφαση, να τη διαγράψει για πάντα από τη ζωή του.

Η Αμαλία παρουσιάζει απώλεια μνήμης

Ο Ορφέας μετά την εγχείρηση συνέρχεται και παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, πηγαίνει στο σπίτι με την Ελένη, ενώ την ίδια στιγμή οι Αρχές εξακολουθούν να ψάχνουν για την Αγγελική. Στο μεταξύ στο Λονδίνο, η Αμαλία αρχίζει ξανά να ζει έναν εφιάλτη.

Η γυναίκα παθαίνει σοκ από την αποκάλυψη της εγκληματικής ενέργειας εναντίον της, εννέα χρόνια πριν, και αυτό αρχίζει να της προκαλεί παροδικές απώλειες μνήμης, γεγονός που ανησυχεί τους δικούς της ανθρώπους. Παράλληλα, ο Τόνυ συναντιέται με την Τατιάνα και της ζητάει κάτι πολύ σημαντικό: «Θέλω να με βοηθήσεις. Εσύ μπορείς μόνο και σε χρειάζομαι».

Διαβάστε ακόμα: Ελα στη θέση μου: Δαμιανός και Λατάνια γίνονται ζευγάρι και καταστρώνουν υποχθόνια σχέδια! Μεγάλες ανατροπές στη συνέχεια...

Η Τατιάνα φυσικά δεν του αρνείται και τον ρωτάει τι θέλει να κάνει: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα να βρω ποιοι είναι υπεύθυνοι για το θάνατο του πατέρα μου. Θέλω να με βοηθήσεις να τους ανακαλύψω και να πληρώσουν», της λέει αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.