Τον μεγαλύτερο φόβο της ζωής της θα ζήσει η Μελέκ, όταν ένας αδίστακτος άντρας θα εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η ίδια είναι μόνη της στο σπίτι και θα προσπαθήσει να τη βιάσει! Ποιος είναι όμως ο ρόλος του Κενάν σε όλο αυτό; Το TV24 σας παρουσιάζει καρέ-καρέ όλη την αλήθεια.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου:

Η πρώτη συνάντηση του Κενάν με τη Μελέκ μετά από χρόνια πραγματοποιείται, αλλά για κανέναν από τους δύο δεν είναι ευχάριστο. Από τη μια εκείνος ζητάει εξηγήσεις και από την άλλη εκείνη δεν μπορεί να του αποκαλύψει την αλήθεια. «Μην εμφανιστείς ξανά μπροστά μου», της λέει και φεύγει, αλλά όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερο τη σκέφτεται και δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του.

Στο μεταξύ, η Αρζού που μαθαίνει πως οι δυο τους συναντήθηκαν θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μπορέσει να απομακρύνει τη Μελέκ από τον άντρα της ώστε να σώσει το γάμο τους, αλλά και να την καταστρέψει. Αλλωστε το μίσος της για εκείνη δεν περνάει!

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Εξέλιξη σοκ! Η Αρζού βάζει φωτιά στην Ελίφ! Η απαγωγή και η φρίκη στις φλόγες!

Ετσι αποφασίζει να τη διώξει από το σπίτι που ζει και αφού δίνει χρήματα στον ιδιοκτήτη, εκείνος τηλεφωνεί στη Μελέκ και της δίνει τελεσίγραφο: «Να μαζέψετε τα πράγματά σας και να φύγετε αύριο». Το επόμενο πρωί ο άνθρωπος που έκλεισε το σπίτι στη Μελέκ πάει εκεί και της λέει:

«Μίλησα με τον ιδιοκτήτη και μου είπε ότι θα περάσει μετά, αλλά θα αργήσει λίγο. Μπορούμε να τον περιμένουμε». Η κοπέλα που δεν γνωρίζει τον κίνδυνο που διατρέχει τον βάζει σπίτι της, αλλά όσο περνάει η ώρα και ο ιδιοκτήτης αργεί, εκείνη αρχίζει να εκνευρίζεται:

«Θα αργήσει πολύ ακόμα να έρθει;», και εκείνος την καθησυχάζει: «Μην αγχώνεστε. Μέχρι να έρθει μπορούμε εμείς να καθίσουμε να τα πούμε». Η Μελέκ τον διώχνει από το σπίτι: «Φύγε από το σπίτι μου αλλιώς θα καλέσω την αστυνομία». Εκείνος δεν πτοείται και την πλησιάζει με ερωτική διάθεση.

Η Μελέκ προσπαθεί να ξεφύγει και φωνάζει σε βοήθεια, αλλά κανείς δεν την ακούει. Ο αδίστακτος άντρας την αρπάζει από το χέρι και τη φέρνει κοντά του όσο εκείνη αντιστέκεται. Κάποια στιγμή την πετάει στο πάτωμα και πάει κοντά της. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Κενάν! Μόλις βλέπει τι συμβαίνει ορμάει στον άντρα και αρχίζει να τον χτυπάει. Η Μελέκ τον σταματάει καθώς πιστεύει ότι ο Κενάν πάνω στο θυμό του θα τον σκοτώσει.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Ο Τόνυ μαθαίνει για το πυροβολισμό της Μαργκώ! Συγλόνιστικές εξελίξεις σήμερα, 26/3...

«Μη σε ξαναδώ να την πλησιάζεις θα σε σκοτώσω, σου το ορκίζομαι! Θα μετανιώσεις που γεννήθηκες», τον απειλεί ο Κενάν και ο άντρας φεύγει τρέχοντας. Αυτό το περιστατικό θα φέρει ξανά κοντά τον Κενάν και τη Μελέκ.