Το μίσος της Αρζού για τη μικρή Ελίφ δεν λέει να τελειώσει και η αδίστακτη γυναίκα για ακόμη μια φορά θα φτάσει στα άκρα και θα προσπαθήσει να βγάλει το κοριτσάκι από τη μέση μια και καλή. Αυτή τη φορά ωστόσο τα πράγματα θα ξεφύγουν από κάθε έλεγχο.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου:

Ο χαμός της Τουγκτσέ έχει κάνει την ψυχική κατάσταση της Αρζού ακόμα χειρότερη.

Η αδίστακτη γυναίκα που την ημέρα του γάμου της Μελέκ και του Κενάν δεν δίστασε να βάλει φωτιά και να κάψει -χωρίς να το γνωρίζει βέβαια- τόσο τη μονάκριβη κόρη της όσο και τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλον, έχει χάσει τα λογικά της και η επικινδυνότητά της πια έχει φτάσει στα ύψη.

Το αίσθημα της εκδίκησης την έχει κυριεύσει και κοιτάζοντας τη φωτογραφία της κόρης της μονολογεί: «Ακόμα νιώθω την παρουσία σου... Ακούω τη φωνή σου... Μου λείπεις τόσο πολύ, μονάκριβή μου...

Ομως μη φοβάσαι, θα πληρώσουν για όσα έκαναν! Θα τους πάρω όλα όσα έχουν και δεν έχουν! Θα τιμωρηθούν».

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Ο Τόνυ μαθαίνει για το πυροβολισμό της Μαργκώ! Συγλόνιστικές εξελίξεις σήμερα, 26/3...

Στο μυαλό της Αρζού ο άνθρωπος που ευθύνεται για το χαμό της κόρης της είναι η Μελέκ και μέσω της Ελίφ θα προσπαθήσει να την εκδικηθεί. Στο μεταξύ, η Μελέκ μαζί με την Ελίφ έχουν μετακομίσει πια μόνιμα στο αρχοντικό, ενώ η Αλιγέ και η οικογένεια Εμιρόγλου, που έχει πια ανακαλύψει τα «τέρατα» που έχει διαπράξει η Αρζού, προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατεύσουν το μοναδικό που έχει απομείνει από τον Κενάν: τη μικρή Ελίφ! Παράλληλα, το μικρό κορίτσι ξεκινάει πρώτη μέρα στο σχολείο και η Αρζού παραμονεύει.

«Και η δική μου η κόρη θα πήγαινε σχολείο αν δεν είχε πεθάνει», ψελλίζει και συνεχίζει: «Θα σου πάρω ό,τι αγαπάς περισσότερο, την Ελίφ! Μετά θα σκοτώσω εσένα, Μελέκ». Το βράδυ στο κτήμα έχουν μαζευτεί όλοι, αλλά και ο Βεϊσέλ με τη νέα του σύζυγο και ο Μουράτ.

Οι σχέσεις πλέον με τη Μελέκ, την Ελίφ και τη Ζεϊνέπ έχουν φτιάξει και όλοι μαζί είναι μια οικογένεια. Η Ελίφ μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων και εξηγεί πώς πέρασε την πρώτη μέρα της στο σχολείο. Κάποια στιγμή ζητάει από τη μητέρα της να την αφήσει να πάει στο δωμάτιο και να φορέσει τη σχολική στολή για να τη δουν. Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά ακούει από τον κήπο το σκυλάκι της να γαβγίζει και βγαίνει να δει τι συμβαίνει. Η Αρζού βρίσκει ευκαιρία και την απάγει!

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Ανατροπή! Η Βασιλίνα τινάζει το γάμο της στον αέρα!

Στη συνέχεια την πάει στο δάσος και τη δένει σ’ ένα δέντρο! Την περιλούζει με βενζίνη και λίγο πριν πετάξει το αναμμένο σπίρτο λέει: «Θα σ’ εκδικηθώ για το χαμό του παιδιού μου!

Οπως κάηκε η κόρη μου έτσι θα πεθάνεις κι εσύ». Στο κτήμα η Μελέκ αντιλαμβάνεται την εξαφάνιση της μικρής και ουρλιάζει, ενώ όλοι βγαίνουν στον κήπο να την ψάξουν, αλλά μάταια. Η Μελέκ δεν μπορεί να αντέξει και καταρρέει, ενώ ο Σελίμ λέει σε όλους:

«Η Αρζού! Είμαι σίγουρη ότι αυτή το έκανε». Η Μελέκ σπαράζει: «Κι αν κάνει κακό στο παιδί μου; Γρήγορα να τη βρούμε!». Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η μικρή Ελίφ βρίσκεται έξω από το κτήμα ανάμεσα σε κάτι δέντρα σώα και αβλαβής. Ποιος ήταν άραγε ο άνθρωπος που την έσωσε από τις φλόγες;