Φωτιά έχουν πάρει αυτή την εβδομάδα οι εξελίξεις στο Survivor 5 και όχι άδικα, αφού οι Μπλε μετά τις δύο χαμένες ασυλίες τους θα αναγκαστούν να αποχαιρετήσουν οριστικά έναν παίκτη της ομάδας του και όπως πάντα, το TV24.gr, σας έχει το οριστικό spoiler.

Σας έχουμε ήδη ενημερώσει για την ομάδα που θα κερδίσει το αγώνισμα επικοινωνίας (δείτε εδώ το spoil), και έτσι φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε και την πληροφορία για τον παίκτη που έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά του και έχει ήδη αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Οι δύο πρώτοι προέκυψαν από την ψηφοφορία της ομάδας, ενώ η δεύτερη από τη Σοφιάννα που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Ο παίκτης που αποχωρεί αύριο (5/4) από το Survivor 5

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως φαίνονται. Ο κόσμος πιστεύει πως ο παίκτης που θα φύγει αυτή την εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ωστόσο τελικά το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, οι οποίες είναι επιβεβαιωμένες, την πόρτα της εξόδου αυτή τη φορά θα δει η Ευρυδίκη!