Το Survivor 5 επιστρέφει απόψε (5/4) με ένα νέο επεισόδιο και ένα νέο αγώνισμα επικοινωνίας και όπως πάντα έτσι και σήμερα το TV24.gr έχει για εσάς το spoiler για την ομάδα που θα καταφέρει να αναδειχθεί νικήτρια.

Όπως γνωρίζουμε, δεν είναι λίγοι οι παίκτες που βρίσκουν το αγώνισμα επικοινωνίας πιο σημαντικό και από τις ασυλίες και από τα έπαθλα φαγητού καθώς επιθυμούν διακαώς να δουν επιτέλους τους δικούς τους ανθρώπους.

Οι Κόκκινοι, που κέρδισαν δύο σερί ασυλίες, έχουν ένα καλό σερί στις επικοινωνίες και έτσι έχουν καταφέρει μέχρι και να επικοινωνήσουν σε ζωντανό χρόνο με τους συγγενείς τους. Από την άλλη οι Μπλε θέλουν να σπάσουν το αρνητικό vibe που υπάρχει γύρω από αυτό το αγώνισμα και να μπορέσουν επιτέλους να δουν έστω και μία φωτογραφία των αγαπημένων προσώπων τους, την ώρα που τρεις παίκτες τους είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5 (5/4)

Από νωρίς το πρωί λοιπόν ξεκινήσαμε τις κρούσεις μας στον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να καταφέρουμε να αποσπάσουμε την πληροφορία για την ομάδα που θα καταφέρει να φύγει με τη νίκη από το αγώνισμα.

Μετά από πολλές πιέσεις, μας αποκάλυψε πως η νίκη σήμερα θα βαφτεί... Μπλε! Μετά από πολύ καιρό, οι νέοι Μαχητές θα μεταφερθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και θα απολαύσουν μηνύματα, συνομιλίες και φωτογραφίες των αγαπημένων προσώπων τους, ενώ οι νεότεροι παίκτες θα δουν τα tweets που υπάρχουν για εκείνους.