Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν απόψε (4/4) στο νέο επεισόδιο του Survivor 5 μιας και οι δύο ομάδες θα ριχτούν και πάλι στη μάχη προκειμένου να διεκδικήσουν τη δεύτερη πολυπόθητη ασυλία και να εξασφαλίσουν πως όλοι οι παίκτες τους θα μείνουν ασφαλείς.

Στο χθεσινό (3/4) επεισόδιο, είδαμε τους Κόκκινους να φεύγουν νικητές από το αγώνισμα και τους Μπλε να πηγαίνουν με αναμμένες δάδες στο συμβούλιο. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ενώ την ατομική ασυλία την πήρε η Σοφιάννα η οποία απόψε θα δώσει ακόμα έναν υποψήφιο.

To σημερινό επεισόδιο θα είναι βέβαια ιδιαίτερα φορτισμένο όπως είδαμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει από νωρίς το πρωί (δείτε το εδώ), καθώς ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στο συμβούλιο του νησιού πως ο πατέρας του Τάκη Καραγκούνια έφυγε από τη ζωή.

Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 5 (4/4)

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο και να αποσπάσουμε τις πληροφορίες που θέλουμε για την ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια του αγωνίσματος ασυλίας.

Τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι επιζητούν διακαώς τη νίκη στο σημερινό αγώνισμα. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες όμως, η ομάδα που θα κερδίσει δε θα είναι άλλη από τους Κόκκινους, οι οποίοι δε θα αναγκαστούν να ψηφίσουν κανέναν παίκτη από την ομάδα τους.