Το Survivor 5 επιστρέφει απόψε (4/4) με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο εντάσεις και με μία συγκλονιστική ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο του νησιού που θα σκορπίσει τη θλίψη στις δύο ομάδες αλλά συγκεκριμένα σε έναν παίκτη.

Οι εντάσεις ξεκινάνε από την παραλία ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και την υπόλοιπη Μπλε ομάδα. Την ώρα που οι Κόκκινοι δείχνουν να έχουν ηρεμήσει πραγματικά, οι Μπλε έχουν σοβαρά προβλήματα. Ο Κωνσταντίνος αισθάνεται πως η ομάδα του δεν τον αντιμετωπίζει καλά, ενώ δεν διστάζει να έρθει σε σύγκρουση και με τον Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο ο καυγάς έχει ήδη ξεκινήσει από το χθεσινό (3/4) επεισόδιο (δείτε εδώ τι συνέβη ανάμεσά τους).

Οι παίκτες περνάνε στη συνέχεια στο αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο θα πέσουν κορμιά. Χθες, οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να φύγουν από το αγώνισμα με τη νίκη και έτσι δεν χρειάστηκε να ψηφίσουν έναν δικό τους στο συμβούλιο. Οι Μπλε έδωσαν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και έτσι σήμερα θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν προκειμένου να διασφαλίσουν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τους.

Όλα αλλάζουν όταν οι παίκτες φτάνουν στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί, πριν γίνει η διαδικασία της ψηφοφορίας, ο Γιώργος Λιανός κάνει μία πολύ δυσάρεστη ανακοίνωση στους παίκτες. Η ανακοίνωση αυτή, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έχει να κάνει με τον χαμό του πατέρα του Τάκη Καραγκούνια. Ο παίκτης των Μπλε, όταν ακούει την είδηση καταρρέει και μάλιστα αποκαλύπτει στον παρουσιαστή πως εδώ και λίγο καιρό είχε ένα κακό προαίσθημα, το οποίο τελικά βγήκε αληθινό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Τάκης Καραγκούνιας, μετά την ανακοίνωση αυτή, επιλέγει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι (δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ).

Το αποψινό (4/4) trailer του Survivor 5