Ακόμα μία εβδομάδα Survivor ξεκινάει αυτό το Σάββατο (26/3) και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές, ενώ ήδη ο ΣΚΑΪ θέλησε να δώσει μία πρώτη γεύση για το πολυαναμενόμενο επεισόδιο. Ο Γιώργος Λιανός, αυτή τη φορά θα καταφέρει να σοκάρει τους παίκτες με μία ανακοίνωσή του.

Μιας και η τηλεθέαση του ριάλιτι επιβίωσης έχει πέσει σημαντικά (δείτε εδώ τι ποσοστά σημείωσε), ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να ανακατέψει λίγο την τράπουλα.

Λίγο καιρό μετά την αλλαγή των ομάδων λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες πως πολύ σύντομα πρόκειται να γίνει και το πάρτι ένωσης των ομάδων.

Όλοι οι παίκτες έχουν θέσει ως βασικό στόχο τους να μείνουν μέχρι το πάρτι της ένωσης καθώς κάθε χρόνο αποτελεί μία τομή για το παιχνίδι.

Το trailer του Survivor 5 (26/3)

«Πεντάδα θα είναι σίγουρα οι...»

Στην εκπομπή Love it μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (18/3) ο Γιάννης Τσολάκης, λίγο πριν την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη της Κάτιας Ταραμπάνκο. Μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Survivor 5 αναφέρθηκε στα 5 άτομα που βλέπει να φτάνουν πολύ ψηλά στον διαγωνισμό.

«Αρχικά εγώ στον τελικό βλέπω Σπύρο Μαρτίκα να φιγουράρει. Δεν φεύγει ο Σπύρος από εκεί μέσα ότι και να γίνει. Πέρα από την πλάκα εγώ βλέπω μια τριάδα, την έχω πει από την αρχή. Αν με ρωτάτε ποιος θέλω να κερδίσει το Survivor, θέλω να είναι η Ασημίνα.

Από εκεί και πέρα βλέπω τον Άρη σίγουρα, και έχω μια ελπίδα για τον Ταλάντζεφ αν γίνει καλός στον στόχο. Να μου το θυμηθείτε πως τώρα που θα αλλάξουν οι ομάδες, οι ισορροπίες και η ψυχολογία, θα δούμε παίκτες που είναι χαμηλά σε σκορ να ανεβαίνουν πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσολάκης.