Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5, η Κάτια Ταραμπάνκο παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Love it. Μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά και για τον πόλεμο που ξέσπασε στην Ουκρανία όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

Όπως εξήγησε, όταν της το είπαν, δυσκολεύτηκε να το πιστέψει, ενώ ξεκαθάρισε πως όλοι οι δικοί της άνθρωποι είναι καλά.

Οι δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Όταν μου είπαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία τα έχασα τελείως. Δε μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχουμε 2022 και υπάρχει ακόμα πόλεμος και πεθαίνει κόσμος. Ήμουν χαμένη. Αγχώθηκα για τους συγγενείς μου. Μου είπαν ότι καταστράφηκε ολόκληρη η πόλη μου, είναι περίεργο. Οι δικοί μου είναι όλοι καλά αλλά δε μου αρκεί αυτό, είναι εγωιστικό να λέω ότι όλα είναι καλά επειδή είναι καλά μόνο οι δικοί μου» είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Με πόσα χρήματα γυρνάει από τον Άγιο Δομίνικο;

Και μόνο η είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor 5 αποτέλεσε μεγάλη είδηση για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και όχι άδικα μιας και πέρυσι, το νεαρό μοντέλο είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό και είχε αποχωρήσει πολύ ξαφνικά.

Κάτι αντίστοιχο ωστόσο δεν συνέβη και φέτος καθώς η Κάτια Ταραμπάνκο έφυγε σχετικά νωρίς από το παιχνίδι. Το τηλεοπτικό κοινό δεν της έδειξε την ίδια εμπιστοσύνη με πέρυσι και την πέταξε εκτός, όπως είδαμε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Βέβαια κάθε άλλο παρά χαμένος δεν ήταν ο χρόνος που πέρασε το μοντέλο στον Άγιο Δομίνικο καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία που έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο πριν μπει στο παιχνίδι με την Acun Medya, ήταν να παίρνει 10.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα που βρίσκεται στο παιχνίδι.

Επομένως, μιας και έμεινε συνολικά 5 εβδομάδες στο παιχνίδι, φεύγοντας είδε στον τραπεζικό λογαριασμό της 50.000 ευρώ.