Η νέα Survivor εβδομάδα ξεκινάει σήμερα (19/3) και ήδη το trailer που έχει κυκλοφορήσει (δείτε το εδώ), έχει αυξήσει πολύ τις προσδοκίες για το νέο επεισόδιο από τον Άγιο Δομίνικο. Tο TV24.gr όπως πάντα, είναι εδώ με το 100% επιβεβαιωμένο spoiler για την ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης θα αλλάξουν, κάτι που θα σημαίνει και αλλαγές στη ροή του παιχνιδιού καθώς και στις διάφορες παρέες που έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής.

Η πρώτη θα έχει τον Άρη Σοϊλέδη αρχηγό και θα απαρτίζεται από:

Ενώ η δεύτερη:

Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου στo Survivor 5

Όπως κάθε φορά λοιπόν έτσι και τώρα, επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και ασκήσαμε σοβαρές πιέσεις προκειμένου να μας αποκαλύψει ποια είναι η ομάδα που πρόκειται να αναδειχθεί νικήτρια στο σημερινό (19/3) αγώνισμα επάθλου.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πολύ σημαντικός καθώς από αύριο (20/3) ξεκινούν και πάλι οι ασυλίες και οι δύο ομάδες, μετά και από τις αλλαγές που θα γίνουν, επιθυμούν να κρατηθούν ακέραιες.

Σύμφωνα λοιπόν με τις έγκυρες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες που συλλέξαμε, νικητές στο αγώνισμα επάθλου δε θα είναι άλλοι από τους Μαχητές, που χρειάζονται διακαώς μία νίκη για να πάρουν τα πάνω τους στο αγωνιστικό κομμάτι.