Το Survivor 5 επιστρέφει αύριο (19/3) με ένα νέο επεισόδιο και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τελευταίες εξελίξεις πρόκειται να φέρουν τα πάνω κάτω στις παραλίες των Μαχητών και των Διάσημων.

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer του επεισοδίου και η αλήθεια είναι πως η κατάσταση των παικτών, που ήδη ήταν αρκετά άσχημη από τις κακουχίες και τους καυγάδες, θα επιδεινωθεί.

Ενώ όλα κυλούν λοιπόν ήσυχα στην παραλία και ενώ οι παίκτες περιμένουν τις προμήθειές τους, φτάνει στις καλύβες τους ένα γράμμα, το οποίο τους καλεί σε έκτακτο συμβούλιο, ενώ δεν λέει τίποτα παραπάνω παρά μόνο τους δίνει έναν γρίφο για να λύσουν.

Όταν πια οι παίκτες φτάνουν στο συμβούλιο, τότε όλα αλλάζουν. Παρόλο που δεν λέγεται επίσημα στο trailer, γνωρίζουμε πως ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τις αλλαγές που θα γίνουν στις δύο ομάδες (δείτε εδώ πώς θα διαμορφωθούν).

Η ανακοίνωση αυτή όχι απλά θα φέρει δάκρυα στα μάτια των παικτών αλλά μερικοί από αυτούς, όπως η Σοφιάννα και η Ασημίνα θα πλαντάξουν καθώς δε θα είναι πια στην ίδια ομάδα και αν μέχρι στιγμής μπορούμε να μιλήσουμε για μία γερή φιλία μέσα στο παιχνίδι τότε είναι αυτή.

Οι νέες αυτές ομάδες λοιπόν είναι βέβαιο πως θα αλλάξουν σημαντικά τις ισορροπίες στο νησί και στις δύο παραλίες, ενώ θα διαμορφωθούν και διαφορετικές κλίκες.

Το trailer του Survivor 5 (19/3)