Οι ασυλίες μοιράστηκαν στο Survivor 5 αυτή την εβδομάδα σε Διάσημους και Μαχητές και έτσι η αγωνία για το αυριανό (16/3) συμβούλιο κορυφώνεται. Μαρτίκας, Τζο Μαριδάκη, Ταραμπάνκο και Βρισηίδα Ανδριώτου θα παλέψουν για να διατηρήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Η τηλεθέαση του ριάλιτι επιβίωσης έχει αρχίσει να πέφτει αρκετά και η αλήθεια είναι πως η παραγωγή πρέπει να κάνει σημαντικά βήματα προκειμένου να επαναφέρει την κατάσταση.

Οι 4 υποψήφιοι είναι παίκτες που τραβάνε το ενδιαφέρον του κοινού. Ακόμα και η Τζο Μαριδάκη που μπήκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης έχει καταφέρει να αναστατώσει τους Διάσημους με την περίφημη μαντινάδα της (δείτε εδώ τι συνέβη).

Ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται πως "κουβαλάει" στις πλάτες του την τηλεθέαση του Survivor 5, μιας και είναι ο πρώτος παίκτης των Μαχητών στην ίντριγκα. Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τα κάνει όλα... λίμπα. Στο στρατόπεδο των Διάσημων, τόσο η Κάτια όσο και η Βρισηίδα είναι πρωταγωνίστριες μίας απίστευτης διαμάχης που έχει δημιουργηθεί με την Ναυσικά.

Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor 5

Αφού λοιπόν επικοινωνήσαμε με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να μάθουμε ποια είναι η ομάδα που κερδίζει απόψε (15/3) το έπαθλο επικοινωνίας (δείτε εδώ), σηκώσαμε ξανά το τηλέφωνο και ασκήσαμε μεγάλη πίεση για να μας πουν και το όνομα του παίκτη που αποχωρεί οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα ήταν λίγο πιο δύσκολα, ωστόσο τελικά πήραμε την πληροφορία μας και πάθαμε το απόλυτο σοκ.

Ο παίκτης, ή μάλλον η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor 5, αύριο (16/3), δεν είναι άλλη από την Κάτια Ταραμπάνκο! Ναι καλά διαβάσατε! Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού, καθώς και του περσινού κύκλου, θα δει την πόρτα της εξόδου. Μάλιστα, το γύρισμα έχει ήδη γίνει και η Κάτια αυτή τη στιγμή βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού, στο ξενοδοχείο.