To Survivor 5 επιστρέφει απόψε (15/3) και το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται να γίνει ο κακός χαμός. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας και έχουν βάλει στόχο να πάρουν τη νίκη αφού την έχουν μεγάλη ανάγκη.

Οι δύο ασυλίες μοιράστηκαν σε Διάσημους και Μαχητές αυτήν την εβδομάδα, και ανέδειξαν υποψηφίους, τον Σπύρο Μαρτίκα, την Τζο Μαριδάκη, την Κάτια Ταραμπάνκο και τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το παιχνίδι έχει φτάσει σε ένα πολύ κομβικό σημείο και έτσι η παραγωγή είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα προκειμένου να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι όλο και πιο χαμηλά.

Δεν είναι τυχαίο ότι απόψε κιόλας, όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγο (δείτε το εδώ), αρπάζονται άσχημα στην Κόκκινη παραλία. Πρωταγωνίστριες η Ναυσικά και η Κάτια που έχουν καταφέρει να χωρίσουν τους Διάσημους στα δύο.

Η Κάτια είναι πεπεισμένη ότι η στρατηγική της Ναυσικάς καταρρέει και ότι πολύ σύντομα θα φανεί το αληθινό της πρόσωπο στο κοινό. «Ήταν λάθος η στρατηγική της Ναυσικάς, οπότε το υπόλοιπο μισό των Διάσημων έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος», αναφέρει η νεαρή παίκτρια.

Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας απόψε στο Survivor 5 (15/3)

Από νωρίς το πρωί λοιπόν, επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και τον πιέσαμε πολύ για να μας δώσει την ομάδα που κερδίζει στο αποψινό επεισόδιο.

Μετά από μπόλικη πίεση λοιπόν «έσπασε» και μας αποκάλυψε πως το έπαθλο απόψε θα βαφτεί... Κόκκινο! Οι Διάσημοι θα είναι αυτοί που θα νικήσουν την επικοινωνία και θα έχουν την ευκαιρία να δουν βίντεο, από δικούς τους ανθρώπους. Βέβαια προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν τα βίντεο αυτά θα είναι από φίλους και συντρόφους ή από τις οικογένειές τους.

Survivor 5 η ομάδα που κερδίζει 15/3