Τρίτη σήμερα (15/3) και έρχεται το πιο φορτισμένο συναισθηματικά επεισόδιο για το Survivor 5. Διάσημοι και Μαχητές, αφού μοιράστηκαν τις δύο ασυλίες και ανέδειξαν υποψηφίους, τον Σπύρο Μαρτίκα, την Τζο Μαριδάκη, την Κάτια Ταραμπάνκο και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη.

Μπορεί λοιπόν η τηλεθέαση του Survivor 5 να μην είναι και τόσο καλή ωστόσο απόψε οι δύο ομάδες αναμένεται να αγωνιστούν σε αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας, ένα έπαθλο που επιζητούν διακαώς τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι καθώς περιμένουν πώς και πώς να δουν επιτέλους τους δικούς τους ανθρώπους.

Όπως βλέπουμε λοιπόν στο Trailer που έχει ήδη κυκλοφορήσει εδώ και λίγη ώρα, η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το έπαθλο που θα λάβει η κάθε ομάδα θα φέρει δάκρυα, κυρίως στην Κάτια και τη Βρισηίδα, οι οποίες αδημονούν να δουν τις οικογένειές τους.

«Περιμένω να δω ένα πολύ συγκεκριμένο βίντεο, θα φάω χώμα, θα φάω λάσπη, αν έχει νερό θα το πιω κι αυτό ακόμα κι αν είναι αλμυρό», λέει χαρακτηριστικά η Κάτια, ενώ η Βρισηίδα ξεκαθαρίζει: «Ξέρω ότι με αγαπάνε απλά θέλω να τους δω λίγο...».

Νωρίτερα βέβαια οι εξελίξεις στην παραλία των Διάσημων θα είναι «καυτές». Συγκεκριμένα, η Ναυσικά έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τη στάση που έχουν οι συμπαίκτες της απέναντί της και θέλει να μάθει για ποιοι ήταν αυτοί που προσπάθησαν να τη βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν πιάνει τον Τάκη για να μιλήσουν και εκείνος της αποκαλύπτει πως πίσω από αυτό το σχέδιο βρίσκεται η Κάτια, η Βρισηίδα και η Ευρυδίκη.

Από τη μεριά της η Κάτια θεωρεί πως σιγά σιγά αρχίζει να ξεμπροστιάζεται η στρατηγική της Ναυσικάς και ότι πολύ σύντομα θα φανεί το αληθινό της πρόσωπο. «Ήταν λάθος η στρατηγική της Ναυσικάς, οπότε το υπόλοιπο μισό των Διάσημων έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος», αναφέρει η νεαρή παίκτρια.

Το trailer του Survivor 5 για σήμερα (15/3)