Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για σένα» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, μεταξύ τω άλλων αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη και του Λάμπρου Χούτου που έκαναν κακό στον εαυτό τους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είπε: «Υπήρχαν και άτομα, τα οποία μέσω του παιχνιδιού έκαναν κακό στον εαυτό τους.

Διαβάστε ακόμα: Πάσχα στο χωριό για Βασάλο - Βαλαβάνη! Η ρομαντική απόδραση του ζευγαριού...

Όπως;

Όπως, πιστεύω ο Στέλιος Χανταμπάκης- όπως πιστεύω ο Λάμπρος Χούτος.

Οι ίδιοι έκαναν κακό στον εαυτό τους ή η παραγωγή;

Οι ίδιοι, σίγουρα έχουν το δικό τους φταίξιμο για τη δική τους- ίσως- συμπεριφορά, τον τρόπο σκέψης και πώς είδαν το παιχνίδι. Όμως, ήταν και πιο ρίσκο γι’ αυτούς. Όταν είσαι ένας άνθρωπος των media, πας σε ένα παιχνίδι και βγάζεις έναν άλφα χαρακτήρα. Αυτός ο χαρακτήρας μπορεί να είναι αποδεκτός.

Για όλους μας υπάρχουν αυτοί που μας αγαπάνε και αυτοί που δεν μας αγαπάνε -Και για εμάς που ήμασταν οι πιο δημοφιλείς τους συγκεκριμένου παιχνιδιού- Ναι, όταν όμως έχεις καταγράψει μια πορεία στην τηλεόραση και πας σε ένα παιχνίδι και ο κόσμος σε έχει ταυτίσει αλλιώς- δει μια άλλη συμπεριφορά και δεν του αρέσει, αυτό σε καταστρέφει. Αυτή είναι η πραγματικότητα»