Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασαν το περσινό Πάσχα στον Αγιο ∆οµίνικο, πολύ µακριά από τα αγαπηµένα τους πρόσωπα και από τις ελληνικές παραδόσεις, αφού ήταν σε εξέλιξη το «Survivor», στο οποίο συµµετείχαν και οι δύο.

Φέτος, όµως, τόσο η όµορφη δηµοσιογράφος όσο και ο γνωστός personal trainer και εσχάτως και παρουσιαστής παίρνουν τη... ρεβάνς!

Σύμφωνα με την Realnews, oνειρεύονταν από καιρό ένα καθαρά ελληνικό Πάσχα, κοντά στη φύση και µε όλα τα έθιµα και τις παραδόσεις. Το ευτυχισµένο ζευγάρι άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελµατικές του υποχρεώσεις και έφυγε για έναν αγαπηµένο προορισµό του Κ. Βασάλου, το χωριό του, που βρίσκεται λίγο έξω από την Καρδίτσα. Εκεί τον ακολούθησε και η εκλεκτή της καρδιάς του για να ζήσουν µαζί ένα αξέχαστο Πάσχα, το πρώτο ουσιαστικά που περνούν ως ζευγάρι.

Διαβάστε ακόμα: Power of love: Το μήνυμα όλο... υπονοούμενα του Πάνου στη Στέλλα μέσω social media!

«Στο χωριό µου, στον Κέδρο της Καρδίτσας, περνάω το Πάσχα µε την κοπέλα µου», επιβεβαιώνει στην Realnews ο Κ. Βασάλος, φανερά χαρούµενος που θα δείξει τις οµορφιές του τόπου του στο κορίτσι του.

Ρομαντικό ταξίδι

Αµέσως µετά τον εορτασµό του Πάσχα στην Καρδίτσα, το ερωτευµένο ζευγάρι ετοιµάζεται για µια µίνι ροµαντική απόδραση σε µία αγαπηµένη τους πόλη. «Αµέσως µετά θα βρεθούµε στη Θεσσαλονίκη για λίγες ηµέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης», αποκαλύπτει στην «R» ο K. Βασάλος. Βέβαια, αυτή η απόδραση από την καθηµερινότητα δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού τόσο η Ευρυδίκη όσο και ο Κωνσταντίνος πρέπει να επιστρέψουν στις επαγγελµατικές τους υποχρεώσεις στα τηλεοπτικά πλατό.