Ένα από τα γεγονότα που έχει λατρέψει το τηλεοπτικό κοινό από το συγκεκριμένο ριάλιτι είναι και οι αναμετρήσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία! Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που παρότι δεν βλέπουν Survivor όταν προβάλλεται τέτοιο επεισόδιο πιάνουν το...τηλεκοντρόλ στα χέρια!

Τρομερό παρασκήνιο για την... διακοπή!

Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να είχε ανακοινώσει πριν από περίπου έναν μήνα πως σχεδόν κάθε εβδομάδα Ελλάδα και Τουρκία θα δίνουν από έναν μεταξύ τους αγώνα, όμως ξαφνικά αυτό "πάγωσε"!

«Έχουμε πει ότι οι καλύτεροι παίκτες θα εκπροσωπούν τη χώρα μας στο εσωτερικό πρωτάθλημα ανάμεσα σε Ελλάδα, Τουρκία και Ρουμανία.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Πανταζή: Η άγνωστη κόντρα της Iron Barbie με πασίγνωστο παρουσιαστή! Οι απειλές της και η εξαφάνισή του...

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ακυρώθηκε. Δεν θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν θα ξαναυπάρξει αγώνας ανάμεσα στις τρεις χώρες. Ο λόγος είναι ότι είναι πρακτικά αδύνατη η παράλληλη προβολή του συγκεκριμένου αγωνίσματος κα στις τρεις χώρες. Δεν γίνεται να παίζει μία μέρα στη μία χώρα και μία μέρα στην άλλη, καθώς λόγω του ίντερνετ πλέον τα spoiler βρίσκονται παντού», είχε πει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τι συνέβη;

Τι συνέβη όμως και... αναβλήθηκαν οι μεταξύ τους αγώνες; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μόλις προβλήθηκε το επεισόδιο στην Τουρκία, οι γείτονες αγανάκτησαν και τα έβαλαν ανοικτά με τον Τούρκο παραγωγό, Ατσούν, καθώς τον κατηγόρησαν ότι άφησαν επίτηδες τους Έλληνες να πάρουν μερικές νίκες για να είναι ντέρμπι η μονομαχία! Πιστεύουν δηλαδή πως δεν ήταν δυνατόν η Ελλάδα να τα βάλει με την All Star ομάδα τους καθώς φέτος για τους Τούρκους αγωνίζονται οι καλύτερες παίκτες από τα τελευταία Survivor!

Μάλιστα αυτό είχε επιπτώσεις και στα νούμερα τηλεθέασης αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σταμάτησαν να βλέπουν το Survivor στην γείτονα χώρα! Έτσι προς το παρόν έχει "παγώσει" το σενάριο να ξαναδούμε κάποιο αγώνα Ελλάδος - Τουρκίας!

Πηγή athensmagazine.gr