Και όμως... Η Μαρία Πανταζή έχει απειλήσει γνωστό παρουσιαστή που δεν γύρισε σωστά τον τροχό της... τύχης του όταν συναντήθηκε μαζί της!

Ακόμα δεν καταλάβατε για ποιον λέμε; Μα φυσικά για τον παρουσιαστή του "Τροχού της Τύχης" Πέτρο Πολυχρονίδη!

Η κόντρα της Iron Barbie με τον Πέτρο ξεκίνησε το 2016 όταν αποφάσισε να αγωνιστεί στο ZMAK (ελληνικό show pro-wrestling) του οποίου ιδρυτής και πρόεδρος είναι ο γνωστός παρουσιαστής.

Λίγο πριν ξεκινήσει όμως η διοργάνωση η Μαρία δεν είδε το όνομα της στο φύλλο αγώνων και θέλησε να επικοινωνήσει με τον διοργανωτή (δηλ. τον Πέτρο Πολυχρονίδη) για να ζητήσει εξηγήσεις. Εκείνος όμως, σύμφωνα με την θυμωμένη Iron Barbie, δεν απάντούσε ούτε σε κινητά, ούτε σε σταθερά, ούτε σε κανάλια, ούτε πουθενά!

Διαβάστε ακόμα: Survivor Panorama: «Έξαλλη» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη on air με τον Ορέστη Τσανγκ! Τι είπε και την εκνεύρισε...

Αυτή του η στάση έβγαλε εκτός εαυτού την πρωταθλήτρια του kickboxing και αποφάσισε να του στείλει μήνυμα μέσω YouTube, το οποίο κλείνει λέγοντας: "Αν το όνομα μου δεν είναι μέσα στην κάρτα αγώνων,νομίζω ότι... δεν θα υπάρξει καν κάρτα αγώνων, δεν θα υπάρξει καν η διοργάνωση σου! ΝΑΙ! Πάρ' το σαν απειλή! Δεν με απασχολεί!"

Το video έχει δημοσιευθεί στο επίσημο κανάλι του ΖΜΑΚ και στην περιγραφή του γράφει χαρακτηριστικά: "Με ένα εξοργισμένο video-μήνυμα στην επίσημη σελίδα της, η Μαρία Πανταζή έδειξε πως η κόντρα της με τους performers του ΖΜΑΚ δεν έχει κλείσει. Απεναντίας. Η κορυφαία kickboxer, μετά την αρνητική απάντηση του Πέτρου Πολυχρονίδη να συμμετάσχει στο ΖΜΑΚ, το προχώρησε παρακάτω και μάλιστα... πολύ απειλητικά, προς τον ιδρυτή του promotion."

Survivor Πανόραμα: Το υπονοούμενο του Τσανγκ για φλερτ στοΔιαβάστε ακόμα: Survivor 1! Όσα αποκάλυψε on air... (video)

Η Μαρία Πανταζή συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το παιχνίδι επιβίωσης Survivor, και αν και δεν κατάφερε να μείνει πολύ στον Άγιο Δομίνικο σίγουρα ξεχώρισε για την ευθυτητα του χαρακτήρα της.

Στους φαν του kickboxing η Iron Barbie είναι ήδη γνωστή αφού είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, με χρυσά μετάλλια στο ενεργητικό της σε Παγκόσμια και Διεθνή Τουρνουά Κ-1. Το 2015 αγωνίστηκε και κατέκτησε την Ζώνη του MmaChallengePro ενώ έχει υπάρξει παρουσιάστρια αθλητικής εκπομπής. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το mountain bike και το μανατζάρισμα αθλητών. Δείτε το βίντεο με την "εκτός εαυτού" Μαρία Πανταζή να απειλεί τον Πέτρο Πολυχρονίδη: