Αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα την 'έπεσε" στον Νάσο Παπαργυρόπουλο το βράδυ στην παραλία τους και μπροστά σε όλους του είπε ότι θα τον παντρευτεί όταν θα βγουν από το παιχνίδι!

Όλο τον αγκάλιαζε και χαμογελούσε στο πλάι του η Κατερίνα και εκείνος της έπιασε το μπούτι και της είπε: "Εσύ θα παντρευτείς μαζί μου, εγώ όχι! Οι άντρες νυμφεύονται, ενώ οι γυναίκες υπανδρεύονται"!Δείτε τα τετ α τετ τους στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο αγώνισμα είχαμε εκπλήξεις αφού ο Ατζούν επέστρεψε!

Ο Σάκης Τανιμανίδης αφού υποδέχτηκε Έλληνες και Τούρκος στον αγωνιστικό χώρο, δεν θα μπορούσε να μην καλωσορίσει και τον Ατζούν Ιλιτζαλί που βρισκόταν εκεί!

Ο Τούρκος παραγωγός ρώτησε τους παίκτες αν είναι όλα καλά με τα γνωστά ελληνικά του αλά Τσίπρας! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα: "Έλα στη θέση μου" αποκλειστικό!: Αιμιλία και Λουκάς γίνονται ζευγάρι!

Εκεί λοιπόν ξεκινάει και το ζουμί μιας και τα αίματα άναψαν!

Οι παίκτες πριν τον αγώνα μεταξύ τους γνωρίστηκαν και μίλησαν για αυτό το τουρνουά!

Εντύπωση προκάλεσαν φυσικά οι δηλώσεις ενός Τούρκου παίκτη, ο οποίος ενώ είπε πως χαίρεται πολύ που βλέπει τους Έλληνες και που θα αγωνιστεί μαζί τους αλλά και ότι τους θεωρεί αδέρφια του, στην συνέχεια τους έσκασε το "απειλητικό" μήνυμα λέγοντας: "Μέσα στον αγωνιστικό χώρο φυσικά και θα σας βλέπω σαν αδέρφια μου και θα είμαι ανταγωνιστικός, αλλά μόλις τελειώσει ο αγώνας θα είστε πάλι αδέλφια μου"!

Αυτό προκάλεσε αναταραχή στους Έλληνες παίκτες καθώς κατάλαβαν πόσο δυνατός παίκτης είναι και πως θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πρώτος από όλους μπήκε στον στίβο μάχης ο Μιχάλης Μουρούτσος και αυτό που έκανε μας άφησε κάγκελο!

Πριν δοθεί το σύνθημα για να ξεκινήσουν, ο Μιχάλης πήγε και έδωσε το χέρι του στον Τούρκο παίκτη που θα αγωνίζονταν μαζί, αιφνιδιάζοντάς τον! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αργότερα οι Τούρκοι άρχισαν τα δικά τους! Συγκεκριμένα Τούρκος παίκτης μετά την ήττα τους σε έναν αγώνα ακούστηκε να λέει: "Άστους τώρα να χαρούν γιατί στο τέλος θα τους κερδίσουμε!"Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Για την ιστορία να πούμε πως κέρδισαν οι Τούρκοι αλλά οι δικοί μας κέρδισαν... στην αγάπη! Τι εννοούμε;

Ένα πλάνο που έπιασε το μάτι μας έδειξε δύο από τους νέους παίκτες των Μαχητών να είναι πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους και ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι γνωρίστηκαν πρόσφατα!

Ο λόγος για την Φελίσια Τσαλαπάτη και τον Πάνο Θεοδώρου, οι οποίοι όπως θα δείτε και μόνοι σας είναι πολύ κοντά και με μια γρήγορη ματιά φαίνονται σαν να φιλιούνται!

Και βέβαια μην ξεχνάμε και την Σπυροπούλου! Αφού η Κατερίνα έχασε από την Ντάρια, βρήκε ευκαιρία η Κωνσταντίνα να πει τι παρατήρησε για να τη βοηθήσει για το επόμενο αγώνισμα. Όμως η Κατερίνα δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα και την έκοψε κάπως απότομα. Δείτε το βίντεο: