Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Αιμιλία και Λουκάς γίνονται ζεύγάρι:

Μπορεί οι οικογένειές τους να δημιουργούν συνέχεια προβλήματα και ποτέ να μην έχουν χρόνο για τον εαυτό τους, αλλά η Αιμιλία και ο Λουκάς θα ενώσουν τη μοναξιά τους και δεν θα είναι οι μόνοι. Ο Βλάσης με τη Μίκα θα ερωτευτούν τρελά.

Ο Λουκάς μετά το διαζύγιό του έχει μείνει εδώ και πολλά χρόνια μόνος. Η επιστροφή της κόρης του Μίκας από την Αμερική του έφερε μεγάλη χαρά αλλά δεν μπορεί να αντικαταστήσει την έλλειψη μιας συντρόφου στο πλευρό του. Και τώρα φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω το παρελθόν και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του. Γοητεύεται από την Αιμιλία που είναι μια γυναίκα προστατευτική προς την οικογένειά της, καλοσυνάτη, που νοιάζεται για τους ανθρώπους που αγαπά. Εχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με εκείνον και καθώς φαίνεται ταιριάζουν πολύ. Αλλωστε είναι και οι δύο πολύ καιρό μόνοι στη ζωή. Και η Αιμιλία μετά το θάνατο του συζύγου της δεν είχε προσωπική ζωή και έριξε όλη της τη φροντίδα στο παιδί της. Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί μια αμοιβαία συμπάθεια που θα προχωρήσει σε σχέση.

Ερωτας για το Βλάση και τη Μίκα

Διαβάστε ακόμα: ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!: "Σκοτώστε την!" Οι μπράβοι καταφέρνουν να εισβάλλουν στο σπίτι της Άννας και να εκτελέσουν την εντολή που έχουν πάρει!

Η γνωριμία του Βλάση και της Μίκας δεν έγινε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Εκείνη επέστρεψε από το εξωτερικό για να αξιοποιήσει την περιουσία του πατέρα της αλλά βρήκε μπροστά της εμπόδια.

Το κτήμα τους είναι νοικιασμένο στον Βλάση, τον Λεωνίδα και τον Θοδωρή έναντι ελάχιστου αντιτίμου και η κοπέλα δεν καλοβλέπει αυτή τη συναλλαγή. Θεωρεί ότι οι τρεις άντρες εκμεταλλεύονται τον καλοσυνάτο Λουκά και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Ετσι η μια κόντρα με τον Βλάση, που αποτελεί το μεγαλύτερο εχθρό στα σχέδιά της, φέρνει την άλλη. Οι δυο τους είναι μονίμως στα μαχαίρια.

Πόσω μάλλον όταν η Μίκα ανακαλύπτει το κόλπο του με την αμνησία προκειμένου να μη χάσει τα χωράφια.

Οι καβγάδες που θα ακολουθήσουν είναι ομηρικοί και ο Λουκάς, με τη σειρά του, απελπίζεται με την όλη κατάσταση. Ομως η εξέλιξη στα προσεχή επεισόδια θα είναι πολύ διαφορετική.

Κι αυτό γιατί η μεγάλη αυτή διαμάχη ανάμεσά τους φέρνει έναν μεγάλο έρωτα. Και οι δύο θα αργήσουν να παραδεχτούν και να εξομολογηθούν αυτό που αισθάνονται ο ένας για τον άλλον. Ειδικά η Μίκα, η οποία δεν έχει ερωτευτεί ποτέ στη ζωή της. Μετά το χωρισμό των γονιών της η κοπέλα έβαλε πάγο στα συναισθήματά της και φοβάται να αφεθεί στη γοητεία ενός άντρα και στον έρωτα.

Παράλληλα, επειδή είναι πολύ διεκδικητική και δεν της αρέσει να κάνει πίσω, δεν δείχνει αυτό που νιώθει στον Βλάση. Κι εκείνος όμως είναι εγωιστής και αργεί να παραδεχτεί ότι του αρέσει.

Ωστόσο ο πατέρας της θέλει να τη δει αποκατεστημένη και ευτυχισμένη. Τον αγχώνει το γεγονός ότι η κόρη του δεν έχει σχέση. Συμπαθεί πολύ τον Βλάση και τον καλοβλέπει για γαμπρό.

Διαβάστε ακόμα: ΤΑΤΟΥΑΖ: Η Νικόλ καταλαβαίνει ότι ο Ιωσήφ την απατά πάλι! Απίστευτες εξελίξεις σήμερα, Τρίτη 20/3

Γι’ αυτό και πίσω από την πλάτη της καταστρώνει διάφορα σχέδια προκειμένου να φέρει τους δύο νέους πιο κοντά. Οταν το ανακαλύπτει η Μίκα γίνεται, βέβαια, έξαλλη καθώς δεν θέλει να επεμβαίνουν στην προσωπική της ζωή.