Υπερβολικό άγχος και υπερβολικά νεύρα στο αποψινό επεισόδιο! Δημήτρης Τσίκιλης και Χρήστος Γλωσσίδης στον εξώστη βοηθούσαν τον Γιώργο Φασιλή και οι δυο.

Διαβάστε ακόμα: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ! Μετά από τεσσεράμισι χρόνια ήρθε το τέλος για τους...

Ο Δημήτρης όμως ήταν λίγο περισσότερο αγχωμένος απ' ότι έπρεπε με αποτέλεσμα ο φίλος του Χρήστος να του τα "χώσει" αφού μετέδιδε το δικό του άγχος στον ήδη πανικοβλημένο Φασιλή! Και κάπου εκεί τα πράγματα ξέφυγαν...

Ο Τσίκιλης στην παρατήρηση του Χρήστου "φόρτωσε" ακόμα περισσότερο και με απότομο ύφος είπε στον φίλο του "Βούλωστο!"


"Ο Μητσάρας όταν είναι στον εξώστη αγχώνεται πολύ! Τσαντίστηκα με αυτή την κουβέντα, συγκρατήθηκα να τελειώσει ο χρόνος του Γιώργου και θα τα πούμε μετά" δήλωσε ο Χρήστος στην κάμερα.


Η σύγκρουση μεταξύ των δυο κολλητών όντως συνεχίστηκε και μετά το τέλος του χρόνου του Γιώργου Φασιλή!

Ο Χρήστος είπε στον Δημήτρη: "Αν μου ξαναπείς βούλωστο θα γ@μηθούμε!" για να πάρει απάντηση: "Και αν το συνεχίσεις θα γ@μηθούμε!"

Τα πράγματα δεν ηρεμούσαν ανάμεσα στους δυο παίκτες, ενώ ο Γιώργος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα φωνάζοντας τους από κάτω: "Ε! Μάγκες ηρεμήστε!"

Ο Σάββας μέσα στη μέση είχε το ρόλο του... πυροσβεστήρα αλλά και αυτόν του εμποδίου αφού οι δυο φίλοι φαινόντουσαν έτοιμοι και αποφασισμένοι να πιαστούν στα χέρια!

Οι δυο τους δεν καταλάβαιναν τίποτα...

Ο Χρήστος φανερά εκτός εαυτού είπε: "Θες να μου γυρίσει το μυαλό;" με τον Δημήτρη να του απαντάει: Θες εσύ να μου γυρίσει εμένα;" για να του ξαναπαντάει ο Χρήστος: "Καραγκιόζη!!! Ε! Καραγκιόζη!"

Εκεί ήταν που έχασε τον έλεγχο και ο Δημήτρης και είπε στον Σάββα "Να του βάλω κανένα μπουνίδι τώρα να τον πάρουν τα αίματα!"

Μετά βέβαια ακούγεται ο Δημήτρης Τσίκιλης να κάνει.... ¨παραπονάκια"! "Ήρθα να σε πάρω αγκαλιά και συ έκανες πίσω!"

Προφανώς μετά από λίγο τα πνεύματα ηρέμησαν αφού ο Χρήστος δήλωσε πως: "Αν πάμε να το λύσουμε θα παίξουμε μπουνιές! Πρέπει να κατσουμε δυο τρια λεπτά πίσω και μετά θα είμαστε αγκαλίτσα. Εντάξει αγοράκια είμαστε.. Τι να κάνουμε;"

Αλλά και ο Δημήτρης Τσίκιλης κατάλαβε πως όλο αυτό το σκηνικό ήταν ένα λάθος και εκείνος με τη σειρά του είπε: "Οι μεγάλοι έρωτες έχουν περάσει και απο μέγαλους καβγάδες, ήταν ένα καβγαδάκι λόγω άγχους!"

Δείτε το βίντεο με τον καβγά: